De Nieuwe Yogaschool

Veelgestelde vragen

Over Schoolverlichting

  1. Wat houdt de stage in? De lessen van Schoolverlichting zijn opgebouwd vanuit zes universele thema’s, tijdens jouw stage geef je zes lessen, een half uur per les, waar deze zes thema’s in zijn geïntegreerd. Inclusief de voorbereiding en het nabespreken met de leerkracht en eventueel een medestudent komt de stage op een totaal van +/- 10 uur.

  2. Kan ik ook alleen één module doen? Ja dat kan. Wij zien zelf dat de 50-uurs module voor het basisonderwijs een mooi fundament vormt voor de module voor het voorgezet onderwijs. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alleen de module voor het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs te volgen.

  3. Is deze training Yoga Alliance gecertificeerd? Ja, na afronding van de stage(s) en een persoonlijk reflectieverslag wordt de opleiding geaccrediteerd. Na afronding van één van de modules in De Nieuwe Yogaschool ontvang je ook een certificaat van deelname en wordt je opgenomen in Het Nieuwe Yoganetwerk. 

  4. Hoe vind ik een school na Schoolverlichting? Tijdens de training krijg je toegang tot de werkmaterialen die je gebruikt tijdens de lessen die je geeft. Ook zullen we je op weg helpen bij het eerste contactmoment met jouw school naar keuze.

  5. Moet ik yogaleraar of leerkracht zijn om Schoolverlichting te volgen? Je hoeft geen yogaleraar of leerkracht te zijn om de praktijklessen te kunnen geven. Uiteraard is het een prachtige verdieping en verrijking wanneer je al yogadocent of leerkracht bent.

  6. Wat ben ik na de module(s) Schoolverlichting? Je bent na afronding van onze module(s) Schoolverlichter, dit betekent dat je kinderyogadocent bent met als specialisme hoe dit binnen het onderwijs te kunnen geven.

    Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Stuur een mail naar: info@denieuweyogaschool.nl

2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?