De Nieuwe Yogaschool

Sijbrand Maal

Bio


Sijbrand zijn professionele levenspad is enigszins opmerkelijk. Na de middelbare school ronde Sijbrand een studie Sociale Geografie af. Een carrière bij Alex Beleggersbank volgde, waarna het leven verder ging als professioneel pokerspeler en ondernemer. Sijbrand is tegenwoordig mede-oprichter en eigenaar van De Nieuwe Yogaschool, waar hij als leraar verschillende lessen en workshops verzorgt.

Compleet, veilig en vrij voelde Sijbrand zich nooit in de wereld van de vorm. Er was altijd een gevoel van 'er niet bij horen, niet goed genoeg zijn of juist specialer zijn dan de rest, een gevoel dat er iets mist'. Vanaf 2009 vonden er verschuivingen in het bewustzijn plaats qua voedsel, gezondheid, sporten, astrologie en levensstijl. De ontwaking vatte echt vlam op het moment dat hij in 2013 spontaan werd uitgenodigd om aan een Yoga teacher training deel te nemen. Sijbrand werd van binnenuit geraakt door een ongelimiteerd potentieel. Er ontstond een enorme aspiratie naar waarheid en een intens verlangen naar onvoorwaardelijke liefde. Sijbrand's leven veranderde totaal en het bewustzijn keerde naar binnen. De Nieuwe Yogaschool ontstond en Sijbrand begon met lesgeven en dat ontwikkelt zich tot de dag van vandaag.

Sijbrand is door de jaren heen door vele leraren en mentoren de weg gewezen. Uiteindelijk realizerend dat de gootste leraar altijd het leven zelf is. In 2020 kreeg Sijbrand de spirituele naam Satyamanu van zijn leraar Sat Shree, wat 'the first human to become the Supreme being' betekent. Een prachtig potentieel wat we allemaal in ons dragen, aldus Sijbrand.


Lessen, workshops en meer

Spiritueel ontwaken met de Wim Hof Methode, Meditaties, Satsang & Sharing


De 40-Daagse

Een online programma


Ik wil meer weten >

Sijbrand geeft in onze opleidingen de volgende workshops

The Journey of Consciousness

We ontwaken en transformeren allemaal. In essentie zijn we 'de Bron' van het leven zelf. Dit zijn we echter vergeten en we geloven dat we een afgescheiden vorm zijn (volledige identificatie met onze persoonlijkheid, ons lichaam, de mind en het ego). Totdat het moment komt dat het bewustzijn los begint te komen uit deze identificatie die als zeer verstikkend, onveilig en incompleet ervaren kan worden. Het bewustzijn richt zich naar binnen en de persoon wordt zich steeds meer bewust van zichzelf als het bewustzijn zelf. Uiteindelijk is daar de realisatie van zichzelf als puur, absoluut bewustzijn (de Bron) waaruit het hele bestaan spontaan als een deel van zichzelf ontstaat. Als een individu zijn we dan moeiteloos een uitdrukking van de hoogste universele frequenties die direct vanuit de bron deze dimensie instromen. Jij bent dus het licht en de onvoorwaardelijke liefde van deze wereld. Hoe gaaf is dat!

De reis van ontwaken is een eindeloos transmutatie proces van mind, hart en lichaam. Dit is een miraculeuze gebeurtenis in tijd en ruimte dat op momenten enorm vervult en op andere momenten als zeer turbulent en intens wordt ervaren. Je perceptie verandert ten opzichte van jezelf en het leven in zijn algemeen en dit heeft natuurlijk consequenties, voor je relaties, je interesses en dus de manier waarop je in het leven staat en de keuzes die je elke dag weer maakt.  

Aan de hand van 'ons' proces bespreken we deze universele reis vanuit Ego naar de onvoorwaardelijke liefde en waarheid.

Advaita Vedanta en Pranayama
In deze workshop staat de vraag: Wie of wat ben ik? centraal. Door middel van gesprekken en de ademhalingstechniek vanuit de Wim Hof Methode ontstaat de ruimte waarin Zelfrealisatie kan plaatsvinden.

Online meditatiecursus
Sijbrand maakt ook deel uit van onze online meditatiecursus. In deze 6-weekse cursus geeft hij geleide silent sitting meditaties.

Online One day retreat
Sijbrand maakt ook deel uit van onze online one day retreat. In dit retreat geeft hij een aantal ademhalingsoefeningen.2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ