De Nieuwe Yogaschool

De Nieuwe Yogaschool werkt graag samen

met like-minded partners, binnen én buiten de school

Bij De Nieuwe Yogaschool geloven we in de kracht van samenwerken en het delen van inspiratie. We zijn trots op de diverse samenwerkingen met gelijkgestemde partners die ons helpen een bloeiende gemeenschap te creëren. Als een plek die toewijd is aan het faciliteren van groei, eigenheid en creativiteit, verwelkomen we graag partners die onze passie voor welzijn delen. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het delen van kennis, of het cultiveren van mindfulness, we zijn er trots op om samen te werken met anderen die streven naar een gezondere, meer verbonden wereld.

Ontdek hieronder enkele van onze gewaardeerde (media)partners en andere samenwerkingen buiten onze muren.
Partners De Nieuwe Yogaschool

Ontmoet enkele van onze samenwerkingspartners

De Mindfulness Academie

Trainingen, opleidingen en nascholing


Bij De Mindfulness Academie geloven we in de transformatieve kracht van mindfulness en compassie voor een betere wereld. Onze missie reikt verder dan enkel het geven van trainingen; we koesteren de overtuiging dat ware verandering ontstaat door het delen van kennis. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom leiden we niet ook mindfulness en zelfcompassietrainers op, zodat zij ook weer anderen kunnen inspireren. Onze samenwerking met ervaren nationale en internationale docenten versterkt dit streven. Samen bouwen we aan een wereld waarin compassie een universele taal is en mindfulness een levenswijze.

De Mindfulness Academie partner De Nieuwe Yogaschool
DNYS x Van Gogh Museum

DNYS x Van Gogh Museum

Een ontmoeting van welzijn en kunst


Op zoek naar rust en balans in een inspirerende omgeving? Vanaf 3 maart 2024 worden weer yogalessen gegeven in het museum, elke eerste zondag van de maand. De lessen worden verzorgd door De Nieuwe Yogaschool.

Aan de hand van verschillende werken van Van Gogh zoals Amandelbloesem en Vlinders en klaprozen maak je een reis door de seizoenen. Een combinatie van klassieke yogahoudingen en meditatie maken je helemaal klaar voor de dag. Na de les kun je het museum bezoeken om de werken die tijdens de yogales voorbij zijn gekomen in het echt te bekijken.


Kundalini Yoga School

Embodying ancestral wisdom


Kundalini Yoga is a dynamic yoga style with a spiritual and holistic approach. Within a single session you will find yourself practising classical asanas, breath-work, mudra, rhythmic exercises and chanting.

We experience first hand how the practice of Kundalini Yoga can help to embrace life as it is, with all its ups and downs. Through sharing our insights we hope to inspire you to explore the depths of your own being. Through our online community we offer a platform to share with each other on this transformational journey.


Kundalini Yoga School

Review

De Nieuwe Yogaschool is een organisatie waar professionaliteit en bezieling hand in hand gaan en het is mijn wens dat zij hierin een voorbeeld mogen zijn voor velen!

- Ernestine Numan -

House of Balance

The House of Balance

Yoga in de reis van moederschap


The House of Balance biedt een complete cursus zwangerschapsyoga aan van 5 yogalessen van 1,5 uur, waarin we ook dieper ingaan op de theorie van de bevalling. Daarnaast is er een extra lange partnerles, waarin jij en je (beval)partner zich kunnen voorbereiden op de komst van jullie kindje. Tevens krijg je gratis toegang tot de online cursus. 

De terugkerende lessen zijn een moment om rust te vinden, verbinding te maken met je baby en je tevens fijn in je lichaam te voelen. We richten ons veel op het bewustzijn van je lichaam en de ademhaling is een rode draad door de cursus. De yoga kan je helpen tijdens de bevalling, maar ook zeker in de tijd erna. De groep bestaat uit andere aanstaande moeders, die dezelfde reis maken naar het moederschap. 


Ministerie van Defensie

Yoga opleiding Defensie


De Johan Noorloos Teacher Training leidt sinds 2016 binnen het Ministerie van Defensie militairen op tot yogaleraar. Volgens het Ministerie dragen militairen een grote verantwoordelijkheid in vaak extreme en stressvolle situaties. Yoga is mogelijk een middel om beter met dergelijke situaties om te kunnen gaan. Het kan bijvoorbeeld helpen om na een missie traumatische ervaringen te verwerken. Het doel is, dat iedere militair bij de luchtmacht, landmacht en marine de gelegenheid krijgt om yoga te beoefenen.

Ministerie van Defensie
Systemisch Coach opleiding Amsterdam

En verder...

Partners De Nieuwe Yogaschool


DNYS Partners

Ook DNYS Partner worden?

wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden!


Ja, dat wil ik>

DNYS x Bedrock 

Verdiepende artikelen in samenwerking 

Bedrock is een online magazine dat focust op een aantal thema's, onder andere spiritualiteit, astrologie, welzijn en een betere wereld. Vanuit De Nieuwe Yogaschool leveren wij regelmatige verdiepende artikelen, die deze thema's aanraken. Benieuwd naar meer? Ontdek hier bijvoorbeeld...

Mediapartners De Nieuwe Yogaschool

Ontmoet onze media partners

Mediapartners De Nieuwe Yogaschool

Goede Doelen De Nieuwe Yogaschool

DNYS x Goede doelen

Goede Doelen De Nieuwe Yogaschool

DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?