De Nieuwe Yogaschool

Verhuur

Van de yogastudio's of praktijkruimte

Ben je op zoek naar een workshopruimte, een praktijk-/ behandelruimte of een bijzondere locatie om een training of een evenement te organiseren? Bij De Nieuwe Yogaschool in hartje Jordaan in Amsterdam vind je zowel een praktijkruimte als ruime studio’s, geschikt voor verschillende doeleinden. Lees hieronder meer over de ruimtes en mogelijkheden of neem contact op via: mariken@denieuweyogaschool.nl
verhuur yogastudio amsterdam

Studio 1

Studio 1 is met 183 m2 de grootste studio van De Nieuwe Yogaschool. De ruimte heeft een bijzonder hoog plafond, een mooie bamboe vloer en grote hoge ramen waardoor er prachtig natuurlijk zonlicht naar binnen valt. In deze ruimte worden wekelijks meer dan 45 yogalessen gegeven. Daarnaast is de ruimte beschikbaar voor verhuur en geschikt voor verschillende soorten evenementen en fotoshoots.

Capaciteit
Afhankelijk van het evenement biedt studio 1 ruimte aan 55 - 60 yogamatten of 100+ zitplaatsen.

Meer informatie en prijzen
Studio 1 kan gehuurd worden per dagdeel of hele dag. Wil je de studio vaker of meer dan een hele dag huren? Dan gelden er kortingen.

Studio 2


Studio 2 is een fijne lichte studio van 69 m2. Deze intieme en lichte ruimte wordt vaak gebruikt voor fotoshoots en workshops. De gebogen ramen en bamboe vloer zorgen voor een prettige sfeer.

Capaciteit
Studio 2 biedt ruimte aan 20 yogamatten of 75+ zitplaatsen, afhankelijk van het evenement.

Meer informatie en prijzen
Studio 2 kan gehuurd worden per dagdeel of hele dag. Wil je de studio vaker of meer dan een hele dag huren? Dan gelden er kortingen.

verhuur yogastduio amsterdam 2
verhuur yogastudio amsterdam

Studio 3


Studio 3 is 77 m2 groot en heeft door het hoge plafond een hele mooie akoestiek. Ook hier zorgen de hoge ramen en bamboe vloer voor een prettige en ruimtelijke sfeer. Deze studio bevindt zich aan de andere kant van het gebouw en bereik je door een stiltegang. Daardoor biedt studio 3 veel geborgenheid en privacy.

Capaciteit
Studio 3 biedt ruimte aan 25 yogamatten of 75+ zitplaatsen, afhankelijk van het evenement.

Meer informatie en prijzen
Studio 3 kan gehuurd worden per dagdeel of hele dag. Wil je de studio vaker of meer dan een hele dag huren? Dan gelden er kortingen.
verhuur massageruimte

Heb je vragen over onze de verhuur?

Neem dan contact op via receptie@denieuweyogaschool.nl

verhuur massageruimte

Behandelruimte of praktijkruimte


Bij De Nieuwe Yogaschool vind je een prachtige behandelruimte voor jouw praktijk. De praktijkruimte bevindt zich naast de behandelruimte van een acupuncturist en is geschikt voor verschillende behandelingen en sessies, zoals massages, coaching, fysiotherapie en meer. De ruimte heeft een fijne, geborgen energie met veel privacy en een groot raam dat uitkijkt op de rustige binnentuin.

Neem contact met ons op
De praktijkruimte kun je huren per dagdeel of voor een langere tijd. Ben je nieuwsgierig naar de ruimte en de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar
administratie@denieuweyogaschool.nl voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak om de opties te bespreken (prijs op aanvraag).
yoga amsterdam

"Het mooiste compliment wat je ons kunt geven is dat je het doorgeeft. En een inspiratie mag zijn voor de wereld om je heen."
- Johan Noorloos -

De Nieuwe Yogaschool

Onze filosofie

Ons gebouw
In november 2013 opende onze School haar deuren. Een diep gekoesterde wens kwam uit. Na vele bestemmingen mochten we het prachtige gebouw in de Amsterdamse Jordaan haar oorspronkelijke bestemming als School terug geven. De voldoening om bij onze studenten van dichtbij te mogen zien wat yoga en meditatie kan betekenen, is onbeschrijflijk groot. Processen van groei en heling hebben recht gedaan aan de bestaansreden van onze School.

Onze naam
Eckhart Tolle spreekt over een 'Nieuwe Aarde'. Wij hebben de naam voor onze School van hem geleend. Het is onze grote wens om met De Nieuwe Yogaschool een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan 'Een nieuw bewustzijn'. Voor een school die ons leert om ons bewuster te verhouden tot dat wat is. Die ons inspireert om los te laten wat niet meer dient, om grenzen te verleggen en de ruimte in te nemen die er is. Die ons vanuit waarheid en liefde uitnodigt tot de allermooiste dans

Onze intentie
De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam is meer dan een gebouw. We zijn de ruimte om je te verbinden, met jezelf en met elkaar. Of je dat nu in de school doet of vanuit je eigen huis. We hopen dat onze live en online yogalessen, cursussen en trainingen je mogen inspireren en aanmoedigen om je hoofd in de richting van je hart te bewegen, in je kracht te gaan staan en je persoonlijk licht te laten schijnen. Om samen te kunnen streven naar de meest oprechte expressie van Zijn, hier op aarde.

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool

DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?