De wereld van meditatie

De meditatiecursussen, yogalessen en yogatrainingen van De Nieuwe Yogaschool volg je nu ook online, waar je ook bent. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Kijk op: denieuweyogaschoolonline.nl.

Meditatie geeft je meer rust, balans en waardevolle inzichten. Er zijn veel verschillende vormen. En we nemen je graag aan de hand mee in deze wereld. Online, vanaf je eigen meditatiekussen. Want natuurlijk ontvangen we je graag in onze yogastudio, maar we willen ook dat je kennis kan maken met meditatie, in je vertrouwde omgevingen en op je eigen tempo. Daarom heeft Johan Noorloos – samen met onze topdocenten – een 6-weekse online meditatiecursus samengesteld. Zo ontdek je op je eigen manier welke vorm van meditatie je dichter bij jezelf brengt.

Vertel me meer >


Volg deze meditatiecursus, waar je ook bent

Je gaat op reis in verschillende vormen van meditatie en jezelf. Of je nu voor het eerst mediteert of al wat meer ervaring hebt met ‘in stilte zitten’.  In deze online meditatiecursus leer je in 17 video’s stap voor stap de verschillende meditatievormen en ontdek je de filosofie achter het mediteren. Alle video’s, geleide meditaties en verdiepende artikelen zijn in het Nederlands. Zo kan je in je eigen taal onderzoeken welke meditatievorm bij je past.
Online meditatiecursus johan noorloos
Online meditatiecursus johan noorloos

Verbinding met anderen en met jezelf

Je kan aan de slag met de meditatiecursus, waar je ook bent. Het echte oefenen, begint eigenlijk pas als je van je meditatiekussen afstapt. En daarnaast sta je altijd in verbinding met de DNYS Online Community. Je krijgt namelijk toegang tot onze exclusieve Facebookgroep.

Wil je in verbinding staan, je ervaring delen en geïnspireerd raken zowel met als door medestudenten?

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule