Livestreamlessen volgen. Hoe werkt dat?

Click here  >> for the English FAQ

Woon je wat verder weg? Past zo nu en dan een thuispractice beter in je schema? Of kan je door omstandigheden niet naar de school toe komen? Dan kun je nu ook alle lessen via onze livestream volgen, waar je ook bent.


Waar kan ik de livestream lessen bekijken?

Je kan onze livestream gewoon bekijken via onze reguliere website: www.denieuweyogaschool.nl. We gebruiken het platform Youtube voor het streamen van onze livestream lessen. Lukt het jou niet om je in te schrijven met de volgende stappen? Probeer het dan op een andere browser (Safari, Chrome, FireFox) of log in op een andere device (mobiel, laptop, tablet).


Je schrijft je in voor een les met de volgende simpele stappen:


1. Maak een account aan op onze website of log in.
2. Onder ‘abonnementen’  op onze website kun je een onbeperkt maandabonnement (€29,-) of een losse livestreamles (€9,-) aankopen. Heb je bij ons een doorlopend live abonnement? Dan zijn de livestream lessen, tijdelijk, inbegrepen. 
3. Reserveer nu jouw online les bij ‘lessen reserveren’.
4. Yes, je online les staat bijna klaar! Bij de ‘online lessen’ zie je nu een overzicht van de door jou gereserveerde les(sen). 15 minuten voor aanvang van de les krijg je op deze pagina de button ‘online meeting starten’ te zien.
5. Klik op de button en Youtube opent een nieuw scherm voor jou.
6. Rol je yogamatje vast uit en zorg dat je een dekentje en eventueel een kussen bij de hand hebt.
7. Zorg dat je 5 tot 10 minuten van tevoren alvast op de button 'online meeting starten' klikt zodat Youtube is geopend. Wacht nu tot de les wordt gestart. 
8. Geniet van je les!

Ik wil gebruik maken van de gratis livestream actiecode, hoe werkt dat?


We zijn enorm trots op onze nieuwe livestream en dat delen we graag met je. Daarom krijg je van ons een gratis actiecode om eenmalig een livestreamles naar keuze te volgen! Kies vanuit ons lesrooster jouw favoriete yogales en doe mee waar je ook bent! Heb je een (jaar/maand)abonnement bij ons? Dan volg je alle livestreamlessen gratis, als bedankje voor je lidmaatschap!

Gebruik de actiecode in 4 makkelijke stappen:

1. Ga naar het lesrooster en reserveer jouw favoriete yogales.
2. In je winkelmandje vul je de actiecode: DNYSLIVESTREAM in. Wacht even, het totaalbedrag verandert naar €0,-. Klik op de button 'betalen'.
3. Log vervolgens in of maak een account bij ons aan.
4. Yes, je online les staat bijna klaar! Bij de ‘online lessen’ zie je nu de door jou gereserveerde les. 15 minuten voor aanvang van de les krijg je op deze pagina de button ‘online meeting starten’ te zien. Klik op de button en Youtube opent een nieuw scherm voor jou. Geniet van je les!

*Eenmalig aan te schaffen ter introductieWaar kan ik het (online) lesrooster vinden?

Onze complete online lesrooster kan je hier vinden.


Kan ik de online livestream lessen terugkijken?

Ja! De livestreamlessen zijn voor 48 uur beschikbaar. Onder het kopje 'online lessen' kun je jouw gereserveerde lessen nog voor 48 uur terugkijken, zo kan jij je eigen yoga-agenda bepalen!

Wat is het verschil tussen De Nieuwe Yogaschool en De Nieuwe Yogaschool Online?

Let op: De reguliere website van De Nieuwe Yogaschool (www.denieuweyogaschool.nl) & het platform De Nieuwe Yogaschool Online (www.denieuweyogaschoolonline.nl) staan los van elkaar. Daarom is er voor beide websites een unieke inschrijving nodig met inloggegevens. Je inloggegevens voor onze reguliere website zijn dus anders dan je inloggegevens voor De Nieuwe Yogaschool Online.

De Nieuwe Yogaschool:
Bij De Nieuwe Yogaschool kan je je inschrijven voor een (online) lidmaatschap en het volgen van fysieke & online livestream lessen in de school. 

De Nieuwe Yogaschool Online:
De Nieuwe Yogaschool Online is ons educatieve platform voor cursussen en verdieping. Hier kun je je inschrijven voor het volgen van cursussen, gratis video’s en meer.

Hoe kan ik mezelf het beste voorbereiden voor een thuis-practice?


Omdat het volgen van onze online livestream yogalessen voor velen helemaal nieuw is geven we je graag wat tips om je beleving zo fijn en gemakkelijk mogelijk te maken! Lees daarom hieronder onze tips voor het creëren van je eigen vertrouwde plekje en hoe je zo 'present' mogelijk kan zijn.
Namasté,
Team De Nieuwe Yogaschool

Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule