Onbeperkt online livestream yogalessen volgen. Hoe werkt dat?

Click here  >> for the English FAQ

Beste yogi,

Doordat we de meditatie- en yogalessen elke dag met zoveel van jullie delen, ervaren we nog sterker de verbindende kracht die yoga kan uitdragen. Daarom hebben we ons gehele studio lesrooster beschikbaar gemaakt voor livestream lessen die je gemakkelijk in je huiskamer, je balkon of in je tuin kan volgen!

Waar kan ik de livestream lessen bekijken?

Je kan onze livestream gewoon bekijken via onze reguliere website: www.denieuweyogaschool.nl. We gebruiken het platform Youtube voor het streamen van onze livestream lessen.  Lukt het jou niet om je in te schrijven met de volgende stappen? Probeer het dan op een andere browser (Safari, Chrome, FireFox) of log in op een andere device (mobiel, laptop, tablet).

Je schrijft je in voor een les met de volgende simpele stappen:

1. Maak een account aan op onze website of log in.
2. Onder ‘abonnementen’  op onze website kun je een onbeperkt maandabonnement (€29,-) of een losse livestreamles (€7,-) aankopen. Heb je bij ons een doorlopend live abonnement? Dan zijn de livestream lessen, tijdelijk, inbegrepen. 
3. Reserveer nu jouw online les bij ‘lessen reserveren’.
4. Yes, je online les staat bijna klaar! Bij de ‘online lessen’ zie je nu een overzicht van de door jou gereserveerde les(sen). 15 minuten voor aanvang van de les krijg je op deze pagina de button ‘online meeting starten’ te zien.
5. Klik op de button en Youtube opent een nieuw scherm voor jou.
6. Rol je yogamatje vast uit en zorg dat je een dekentje en eventueel een kussen bij de hand hebt.
7. Zorg dat je 5 tot 10 minuten van tevoren alvast op de button 'online meeting starten' klikt zodat Youtube is geopend. Wacht nu tot de les wordt 
8. Geniet van je les!

Waar kan ik het (online) lesrooster vinden?


Onze complete online lesrooster kan je hier vinden.

Kan ik de online livestream lessen terugkijken?


De Livestream lessen zijn niet later terug te kijken. Alleen op het moment dat de les plaatsvindt in de studio. 

Wat is het verschil tussen De Nieuwe Yogaschool en De Nieuwe Yogaschool Online?

Let op: De reguliere website van De Nieuwe Yogaschool (www.denieuweyogaschool.nl) & het platform De Nieuwe Yogaschool Online (www.denieuweyogaschoolonline.nl) staan los van elkaar. Daarom is er voor beide websites een unieke inschrijving nodig met inloggegevens. Je inloggegevens voor onze reguliere website zijn dus anders dan je inloggegevens voor De Nieuwe Yogaschool Online.

De Nieuwe Yogaschool:
Bij De Nieuwe Yogaschool kan je je inschrijven voor een (online) lidmaatschap en het volgen van fysieke & online livestream lessen in de school. (Het volgen van fysieke lessen is op dit moment niet mogelijk).

De Nieuwe Yogaschool Online:
De Nieuwe Yogaschool Online is ons educatieve platform voor cursussen en verdieping. Hier kun je je inschrijven voor het volgen van cursussen, gratis video’s en meer.


Hoe kan ik mezelf het beste voorbereiden voor een thuis-practice?

Omdat het volgen van onze online livestream yogalessen voor velen helemaal nieuw is geven we je graag wat tips om je beleving zo fijn en gemakkelijk mogelijk te maken! Lees daarom hieronder onze tips voor het creëren van je eigen vertrouwde plekje en hoe je zo 'present' mogelijk kan zijn.Namasté,
Team De Nieuwe Yogaschool

Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

E-mail
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             08.00 - 22.00 uur
Dinsdag 08.15 - 22.00 uur
Woensdag         07.00 - 22.00 uur
Donderdag 08.15 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 17.30 uur
Zondag 08.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule