Start met yoga bij De Nieuwe Yogaschool

voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van yoga, meditatie en bewustwording

Wellicht wil je al langere tijd met yoga beginnen. Of heb je wel eens yoga gedaan en is het er daarna nooit meer van gekomen. Er is soms best wat moed voor nodig om over de drempel van de yogastudio te stappen. Het goede nieuws is, iedereen die is gestart met yoga is ooit ergens begonnen en heeft zich waarschijnlijk wel eens afgevraagd: ‘Waar moet ik beginnen?’.

Als beginner ben je ontzettend welkom bij De Nieuwe Yogaschool. We hebben verschillende lessen en cursussen die geschikt zijn voor jou. Zo kun je een goede start met yoga maken. Je bent altijd, 7 dagen per week, welkom op de school voor advies over welke yogalessen of cursussen bij jou passen. Op deze pagina helpen we je vast op weg, ook als je wat minder dichtbij woont...


Speciaal voor beginners

Live in onze studio in Amsterdam

Wil je echt een goede start maken met yoga? Dan is een cursus een van de beste manieren om je de beginselen van yoga eigen te maken. Binnen een cursus leer je de basis van yoga, is er alle ruimte om vragen te stellen en leer je de houdingen op een veilige manier uit te voeren.

4-weekse Beginnerscursus met Johan Noorloos
Voel je je wat overweldigd door het grote aanbod aan yogalessen en weet je niet waar te beginnen? Dan is dit een mooie plek om te beginnen. In vier opbouwende lessen leer je van Johan Noorloos de basistechniek achter veel voorkomende houdingen. Ook besteed je iedere les aandacht aan onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis, meditatie, adem, energie en de verscheidenheid aan yogastromingen. Na vier weken weet je welke yogastijl bij jou past en stap je met zelfvertrouwen de yogales in.

4-weekse Yoga Alignment Course voor beginners
Heb je al een paar yogalessen gevolgd en wil je graag richting Flow lessen? Dan past de 4-weekse Alignment Cursus van Léah Kline bij jou. In vier weken leer je de principes van alignment zoals de energetische richten van het lichaam, intentie en focus en de juiste uitlijning van yogahoudingen, aangepast op jouw lichaam. Zo kun je vol vertrouwen een Flow les instappen, voorkom je blessures en leer je veilig en met plezier yoga beoefenen.

Bekijk alle yogastijlen >
filosofie vinyasa yoga opleidingLessen voor beginners

Basic Alignment: Basic Alignment is een rustige yogales, waarbij de focus ligt op de juiste uitlijning van de houdingen. Elke week een nieuwe thema, gebaseerd op de principes van Alignment van Anusara Hatha yoga. Zo leer je de houdingen van binnen naar buiten te voelen en oefenen, blokkades langzaam te ontrafelen, alles op een verteerbaar tempo.

Basic Flow: Basic Flow is een goede les om je de basis van Vinyasa yoga eigen te maken. Vinyasa yoga is een dynamische vorm waarbij je beweging en ademhaling synchroniseert. Zo ontstaat er flow.

Yin Yoga: In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. Yin yoga is een verstilde meditatieve practice.

Slow Flow
: Slow flow is een prachtige practice om je de basis van Vinyasa flow yoga eigen te maken. Kom in je lichaam, verdiep je ademhaling en flow vloeiend van de ene yogahouding naar de volgende.
online yoga opleiding

Online yogalessen & trainingen

Volg ze waar en wanneer het jou het beste uitkomt


meer informatie >

Beginnen met yoga vanuit je eigen huis

Met onze online lessen en trainingen

Ook als je wat verder weg woont, of als je schema wat minder flexibel is kun je een start maken met yoga. Gewoon vanuit je eigen huis. Alle yogalessen van De Nieuwe Yogaschool kun je namelijk ook online volgen. Volg bijvoorbeeld online een Basic Alignment, Basic Flow of Yin Yogales óf volg een online cursus om in je eigen tempo een mooie start met yoga te maken.

Online cursus: Yoga voor beginners
In de online mini cursus Yoga Voor beginners kun je in je eigen tempo kennismaken met yoga en meditatie. Zo kun je voor jezelf en vanuit jouw vertrouwde omgeving ontdekken of yoga wat voor je is.

Online cursus: Online Basistraining Yoga
Iets uitgebreider is de 8-weekse Online Basistraining Yoga, een thuisstudie over de basisbeginselen van yoga. Je leert de basishoudingen en technieken van verschillende yogastijlen en leert meer over de achtergrond van yoga, yogafilosofie en meditatie. Met deze online cursus geef je jezelf een brede basis.

Livestream yogalessen (live online yogalessen)
We hebben een uitgebreid rooster metlivestream yogalessen en het grote voordeel van onze live lessen is dat je ze na aankoop tot 48 uur later terug kunt kijken. Ideaal als je een druk schema hebt, of de tijd van de les je net niet uitkomt.

Bekijk alle yogastijlen >
yogastudio amsterdam

- “Zo fijn om in een paar lessen meer te leren over yoga en meditatie! Johan weet het zo simpel maar duidelijk uit te leggen” - Michelle -

Lees meer tips in onze blogs

Bij ons online platform De Niewe Yogaschool Online

Bekijk alle blogs >
yoga opleidingn Johan Noorloos

Heb je verder nog vragen?

Die beantwoorden we graag


Heb je verder nog vragen over starten met yoga bij De Nieuwe Yogaschool? Dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen.

Je kunt ons mailen op: info@denieuweyogaschool.nl en daarnaast kun je natuurlijk altijd binnen komen lopen en je vragen stellen aan de host.
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ