Yoga opleiding yin en vinyasa & coach opleiding 200 uur | De Nieuwe Yogaschool

Hét opleidingsinstituut

voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van yoga, meditatie en bewustwording.

Wij geloven dat je anderen het beste kunt helpen in dat wat je zelf doorleefd hebt. Daarom zijn onze opleidingen en trainingen allereerst een uitnodiging om een persoonlijk proces te starten, om in je kracht te staan, om te voelen wat ten diepste bij je leeft en daar vanuit de durven handelen. Om los te laten wat niet meer dient, om de moed te vinden om kwetsbaar te durven zijn. Om je te herinneren waarom je hier bent, om in verbinding te zijn met jouw dharma, jouw purpose.

Het is onze intentie om jou hiervan bewust te maken en je te helpen aan deze woorden betekenis te geven. Je leert om jou geleefde ervaring, jouw ontdekkingstocht, op een kundige en veilige manier te delen met anderen. Delen vanuit eigen ervaring is in onze visie de meest zuivere en pretentieloze vorm van coach en leraarschap. Het geeft voldoening wanneer je met anderen deelt wat jou zo goed heeft gedaan. Dit is in de kern wat een door De Nieuwe Yogaschool Coach, trainer, leraar doet.

EARLY BIRD KORTING BIJ DE NIEUWE YOGASCHOOL

Komende zomermaanden staan er van allerlei verrijkende, inspirerende programma's op de agenda. Maar ook in het najaar gaan onze opleidingen weer van start. Het goede nieuws? Als je je nu inschrijft, krijg jij een Early Bird korting ter waarde van €150,- euro! 

Dus, ben jij op zoek naar verdieping in jouw practice, of wil je misschien iets heel nieuws leren? Zet dan nu jouw stap in jouw persoonlijke en/of professionele verdiepingsproces!


Afspraak Inplannen De Nieuwe Yogaschool

Heb je vragen over onze opleidingen?

Plan dan een belafspraak in!


Belafspraak inplannen >

Onze opleidingen

Onze opleidingen zijn voor iedereen die het oprechte verlangen voelt om stappen te zetten in een persoonlijk bewustzijns- en groeiproces en de wens heeft om anderen hierin te begeleiden. Er zijn geen anderen voorwaarden om van start te gaan. Twijfel je nog of je anderen mensen wilt begeleiden? Ook dan zijn onze opleidingen heel waardevol, omdat jouw persoonlijke ontwikkeling altijd centraal staat. Want alleen dat wat je bezit kun je uitdelen. Wanneer je als mens groeit en loslaat wat niet meer dient, zul je hoe dan ook een inspiratie zijn voor de wereld om jou heen.

Johan Noorloos De Nieuwe Yogaschool

Over de opleidingen

Bij De Nieuwe Yogaschool


Naast onze traditionele competenties op het gebied van yoga, meditatie en mindfulness integreren wij complementaire methoden en stromingen als: systemisch werk, familieopstellingen, voice dialogue, psychologie, yoga therapie, ademtherapie, tantra, ethiek, filosofie, didactiek en pedagogiek.

Doorstromen
Het is onze intentie om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke reis. Onze opleidingen en trainingen staan zowel los van elkaar als ook in verbinding. Ze zijn aanvullend, verrijkend en verdiepend. Onze wens is het dat jouw reis op de meest natuurlijke en authentieke manier mag stromen. Het mooiste compliment wat je ons kunt geven is dat je het doorgeeft. En een inspiratie mag zijn voor de wereld om je heen.

Yogaflow De Nieuwe Yogaschool

"Het mooiste compliment wat je ons kunt geven is dat je het doorgeeft. En een inspiratie mag zijn voor de wereld om je heen."
- Johan Noorloos -

Yogadocentenopleidingen en trainingen

Erkend door de Yoga Alliance & Het Nieuwe Yoganetwerk

Onze Yoga Alliance-gecertificeerde opleidingen en trainingen worden al jarenlang met zorg, liefde en zorgvuldigheid gegeven door een team van professionals. Ieder met een eigen, unieke achtergrond en specialisme, onder leiding van Johan Noorloos. Onze diverse talenten, competenties en passies maken de opleiding tot een rijk geheel. Johan en zijn team leiden al sinds 2009 studenten door heel Nederland en België op tot yogaleraar en sinds 2016 zelfs de Nederlandse militairen bij het Ministerie van Defensie.

Johan Noorloos

Over de yogaopleidingen


Als yogadocent realiseer ik mij steeds vaker dat mijn leraarschap zich vertaalt in ieder aspect van mijn leven. Voor mij begint yoga pas echt wanneer ik van de mat afstap. Het integreren van de filosofie, deze kennis en waardevolle inzichten verrijkt mijn leven en maakt het betekenisvol.

Het is mijn intentie om jou in deze online opleiding de kracht van yoga en meditatie te laten ervaren. Om vanuit die verbinding te leven. Te luisteren. Te handelen. Te Zijn. Hoe meer je hier expressie aan geeft, hoe meer je anderen inspireert dat ook te doen. Dit is voor mij waar leraarschap over gaat.

yoga opleiding Johan Noorloos
Online yoga yin en vinyasa opleiding

Online yoga opleidingen & trainingen

Volg ze waar en wanneer het jou het beste uitkomt


Bezoek de website >

Online opleidingen, trainingen en cursussen

Bij ons online platform De Nieuwe Yogaschool Online

Bezoek de website >
Online yoga opleiding

Online yoga opleidingen 100 uur

Vinyasa & Yin


Voel je de behoefte om je verder te verdiepen in yoga? De essentie achter de asana’s te ontdekken? Leren over de filosofie en de achtergronden? En wil je onderzoeken of je yoga door wilt geven als yogadocent? Dan hebben wij iets moois gecreëerd voor jou. De online vinyasa yoga opleiding, voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Deze opleiding brengt inspiratie, stimuleert je in je kracht te gaan staan en schenkt je waardevolle inzichten. En dit alles vanuit het comfort van je eigen thuis. Tegelijkertijd bevat deze opleiding alle theoretische kennis uit onze gecertificeerde 200 uur vinyasa yoga opleiding; als eerste stap in de opleiding tot yogadocent.advies yoga opleiding

Vragen over onze opleidingen en/of informatiebijeenkomsten?

Plan een belafspraak in!


Ja dat wil ik! >
DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?