De 8-weekse online basistraining yoga met Johan Noorloos

De meditatiecursussen, yogalessen en yogatrainingen van De Nieuwe Yogaschool volg je nu ook online, waar je ook bent. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Kijk opdenieuweyogaschoolonline.nl.

Jazeker, je lees het goed. Je kan de Beginnerscursus yoga van Johan nu ook online volgen. Natuurlijk zijn we altijd blij om je gezicht in onze yogastudio te zien, maar we willen ook dat je yoga kan beoefen, waar je ook bent. En daarom heeft Johan Noorloos – samen met een aantal andere topdocenten – een Nederlandstalige 8-weekse online basistraining yoga ontwikkeld. Speciaal voor iedereen: met zorg, liefde en zorgvuldigheid samengesteld.

Vertel me meer >


Yoga vanaf je eigen mat

Voor meer balans, energie en waardevolle inzichten. Of je nu beginner bent of een ervaren yogi. In deze online yogatraining leer je in 34 video’s stap voor stap de verschillende yogahoudingen en ontdek je de filosofie achter yoga. Alle video’s, yogalessen en verdiepende artikelen zijn in het Nederlands. Als je de basis écht kent, kan je dit beter op je lichaam en geest afstemmen en zo zal je de voordelen van yoga sterker ervaren.
Online basistraining yoga johan noorloos

Verbinding met anderen en jezelf

Je kan aan de slag met de yogatraining en de voordelen van yoga ervaren, waar je ook bent. En daarnaast sta je altijd in verbinding met de DNYS Online Community. Je krijgt namelijk toegang tot onze exclusieve Facebookgroep.

Wil je in verbinding staan, je ervaring delen en geïnspireerd raken zowel met als door mede-yogi’s?

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule