Yoga teacher training | De Nieuwe Yogaschool

Johan Noorloos Teacher Training

Onze opleidingen tot Vinyasa - en Yin yogaleraar worden al jarenlang met zorg, liefde en zorgvuldigheid gegeven door een team van professionals. Ieder met een eigen, unieke achtergrond en specialisme, onder leiding van Johan Noorloos. Onze diverse talenten, competenties en passies maken de opleiding tot een rijk geheel. Johan en zijn team leiden al sinds 2009 studenten door heel Nederland en België op tot yogaleraar en sinds 2016 zelfs de Nederlandse militairen bij het Ministerie van Defensie!

Het vak van de yogaleraar is allereerst een ambacht. Kennis van het menselijk lichaam, de functie van de asana’s, de variaties en de belangrijke adjustments zijn essentieel, net als het schrijven van een goed script voor de les. Daarnaast besteedt onze yogaopleiding veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling, hierbij staat de mat van de yogaleraar centraal.

De teacher trainingen zullen op de geplande data van start gaan. We zullen ten alle tijde de regels van het RIVM (zoals anderhalve meter afstand houden) waarborgen. 

Teacher Training videoplatform

Een exclusief online videoplatform voor onze Teacher Training studenten

Hier vind je video's van een aantal onderwerpen die tijdens de opleidingen aan bod komen.

Het videoplatform is er voor jou als student ter ondersteuning van je proces tijdens je Teacher Training, zodat je in je eigen tijd de behandelde stof kunt terugkijken, kan bestuderen en kan integreren.

Online vinyasa yoga opleiding

Online vinyasa yoga opleiding 100 uur
Ik wil meer weten>

Johan Noorloos

"Gedurende de opleiding nodig ik je uit om jezelf te laten zien op een wijze die je niet gewend bent te laten zien. Uit je comfortzone komen, het opzoeken van weerstand, daarmee omgaan, maakt sterk. Je kunt alleen maar leniger worden, als je jezelf eerst confronteert met stijve spieren. Je kunt alleen lichter leven, als je durft te voelen wat je in de weg staat. Hoe doorbreek je je patronen en word je een echt inspirerende leraar? Wie daar antwoord op heeft, zal merken dat de yogales geen moeite kost, maar energie genereert, ook voor de leraar zelf. "

Johan Noorloos
DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?