Yoga Alliance en diploma's

Vinyasa yoga opleiding 200 uur

De Vinyasa Yoga opleiding onder leiding van Johan Noorloos is erkend door de Yoga Alliance. De verschillende Yoga opleidingen (Yin en Vinyasa) kunnen onderling gecombineerd worden tot een 500 Registered Yoga Teacher registratie (RYT). RYT is het internationale keurmerk voor yogaleraren.

De Vinyasa en Yin Yoga opleidingen zijn beide 200 uur Yoga Alliance geregistreerd.

Na het afronden van een 200 uur Yoga opleiding (Vinyasa of Yin) kun je de overige 300 uur op verschillende manieren behalen.

Behalen van de overige 300 uur
Het Yoga Alliance erkende 300 uur certificaat kan op verschillende manieren behaald worden. Onder andere door het afronden van diverse trainingen van 50 uur en deze bij elkaar op te tellen. Na het afronden van een training van 50 uur ontvang je een deelcertificaat.

Aanvragen 300 uurs certificaat (bij De Nieuwe Yogaschool)
Wanneer je de 300 uur bereikt hebt dan kun je een Yoga Alliance erkend 300 uur certificaat aanvragen via: teachertraining@denieuweyogaschool.nl

Aanvragen 500 uurs registratie (bij Yoga Alliance)
Aanvragen van de 500 uur registratie verloopt via Yoga Alliance. Met je 200 uur certificaat en het 300 uur certificaat kun je zelf bij de Yoga Alliance de registratie voltooien.

NOTE: Zoek bij Yoga Alliance op: Johan Noorloos Teachertraining.


Studentenervaring

“Ik ben eeuwig dankbaar voor de kennis en inzichten die ik heb opgedaan tijdens de Vinyasa Yoga opleiding. Door de liefdevolle en professionele begeleiding van Johan werden we al snel een hechte groep en na elke trainingsdag kwam ik vol energie en nieuwe kennis en inzichten thuis. Je wordt niet alleen klaar gestoomd om een goede yogadocente te worden, maar het is tevens een innerlijk reis die je doormaakt. Johan en zijn team hebben mij echt weten te raken, mijn liefde voor yoga doen verveelvoudigen en mij een vertrouwen gegeven waarmee ik heerlijk aan de slag kon als nieuwe docent.”

- Binkie Touber -

2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ