De Nieuwe Yogaschool

Hier volg je de opleiding

Rust in Amsterdam


Middenin de Jordaan in Amsterdam zit De Nieuwe Yogaschool. Met meerdere lichte studio’s, een knusse woonkamer en onze groene binnentuin is het een oase van rust in de levendige stad. Drink tussen de lessen door een heerlijke kop warme thee en gun jezelf een momentje stilte. Misschien dat je af en toe een kopje krijgt van Isabella, de kat van De Nieuwe Yogaschool. Je kunt navigeren naar:

De Nieuwe Yogaschool
Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

Het is ook mogelijk om de opleiding buiten Amsterdam te volgen. Zo vinden er ook Vinyasa Yoga opleidingen plaats in Leeuwarden bij Club Yoga.

Vragen
Wil je meer weten over de Johan Noorloos Vinyasa Yoga opleiding? Ons team helpt je graag. Stuur je vragen naar teachertraining@denieuweyogaschool.nl. Geen antwoord? Kijk ook even in je spambox. 

Wil je liever iemand spreken? Plan dan een belafspraak in!


Studentenervaring

“Ik begon aan de Vinyasa Yoga opleiding omdat ik verdieping zocht. Ik wilde het belang van yoga in mijn leven vergroten en ik wilde er meer van weten. Het was helemaal niet mijn bedoeling om docent te worden, ook al vertelde Johan dat hij ons zeker ging uitdagen om wel les te gaan geven. Na het eerste weekend begin je thuis te oefenen in het doceren van yoga en ik vond het meteen heel erg leuk, vooral ook omdat de docenten van de opleiding zo inspirerend zijn, dat het te gek is om de opgedane kennis meteen te kunnen testen. Ik heb nog nooit zo gedegen en geconcentreerd les gekregen als op De Nieuwe Yogaschool, geen minuut werd er verspild. Het ging gepaard met zoveel warmte, humor en liefde, dat ik me meer en meer ben af gaan vragen waarom dat niet op andere plekken ook zo vanzelfsprekend is.

De lessen zijn uitdagend, moeilijk, spannend en interessant en het is bijzonder hoe de hele groep langzaamaan de neuzen dezelfde kant op brengt. Ik heb mezelf een heel waardevol kado gegeven door deze opleiding te gaan doen. Je kunt zeker les geven als je je diploma hebt, toch merk ik ook dat ik aan het begin van doceren sta en dat je in de yoga een eeuwige student bent en blijft. Gelukkig is er meer dan voldoende vervolgstudie bij DNYS te doen dus dat doe ik nu ook. Ik kan deze opleiding heel erg enorm en vanuit het diepst van mijn hart aanraden!”

- Mariëtte Ciggaar -

DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?