Contact yoga opleiding | De Nieuwe Yogaschool

Hier volg je de opleiding

Midden in de Jordaan


Je volgt de Johan Noorloos Yin yoga opleiding op De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Wat onze yogaschool zo bijzonder maakt? Naast onze fijne en lichte studio’s hebben we een knusse woonkamer en een groene binnentuin. Zo kies je zelf waar je een momentje van stilte pakt tussen de lessen door. Naast medestudenten en onze yogadocenten loopt ook Isabella rond, de kat van De Nieuwe Yogaschool. Je bent bij ons altijd welkom, ook voor een kop koffie of thee. Je kunt navigeren naar:
 
De Nieuwe Yogaschool
Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam
 
Het is ook mogelijk om de opleiding buiten Amsterdam te volgen. Zo vinden er ook Yin Yoga opleidingen plaats in Leeuwarden bij Club Yoga.

Vragen
Wil je meer weten over de Johan Noorloos Yin Yoga opleiding? Ons team staat voor je klaar. Stuur je vragen naar teachertraining@denieuweyogaschool.nl. Geen antwoord? Kijk ook even in je spambox.

Wil je liever iemand spreken? Plan dan een belafspraak in!


Studentenervaring

“De reis naar binnen tijdens de Yin yoga opleiding voelde veilig en geborgen. Er vond groei en heling plaats. De verschillende workshops en inspirerende docenten maakte van iedere ervaring een waardevolle herinnering. Ook sluit ik me aan bij wat Johan Noorloos altijd zegt: yoga begint pas als je van de mat afstapt.”
 
- Yolanda Roos -

DNYS Café | 2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?