Een live gesprek met Sijbrand | De Nieuwe Yogaschool

Een live gesprek met Sijbrand

Het is mogelijk om een gesprek met Sijbrand Maal in te boeken. Het gesprek vindt plaats op De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. In de sheet hieronder vind je de tijden die beschikbaar zijn. Vermeld je voornaam in de sheet en mail kort je intentie voor het gesprek naar info@denieuweyogaschool.nl.

Gesprek met Sijbrand inboeken sheet >

Het is een voorrecht om jou tijdens dit gesprek te mogen begeleiden in het proces van spiritueel ontwaken. De één op één ontmoeting biedt de mogelijkheid om heel specifiek in te zoemen op jouw individuele proces dat natuurlijk nooit los staat en altijd deel uitmaakt van het grotere geheel. De intentie van ons gesprek is om vanuit een verruimd bewustzijn jouw situatie in dit grotere geheel te plaatsen zodat je steeds meer begrijpt en voelt wat er met je gebeurd en wat er wil gebeuren. Hieronder beschrijf ik de context van het grotere geheel. Dit geeft jou de mogelijkheid om in te voelen of een gesprek dienend voor je is. Dit is namelijk mijn visie en alleen jij kan voelen of het klopt voor jou. Ik nodig je uit om een paar keer diep in en uit te ademen en bewust en dus liefdevol contact te maken met je lichaam en hart voordat je begint te lezen.

Zelfs nadat een deel van ons is ontwaakt en we een aantrekkingskracht voelen naar een gezondere levensstijl, yoga, meditatie en spiritualiteit. Zelfs als we op een bepaald niveau begrijpen en voelen dat we niet het lichaam, de emoties en de gedachten (kunnen) zijn verliezen we, door onze persoonlijke 'struggle', toch nog vaak de context van het grotere geheel uit het oog. We begrijpen en ervaren niet meer helder wat en waarom er gebeurd wat er gebeurd. We nemen de dingen steeds meer persoonlijk en verliezen onszelf in de content van onze gedachten, relaties, verhalen, gevoelens, emoties en lichamelijke sensaties. Er ontstaat verwarring, twijfel, stress, angst, frustratie, wanhoop en weerstand. We verkeren in een staat van afgescheidenheid en dus lijden we. Zelfs als er niet echt iets is om over te klagen voelen we toch dat er nog iets ontbreekt / niet klopt / het is nog niet compleet (wat natuurlijk ook een vorm van lijden is). In die momenten zijn we niet in connectie met ons hogere Zelf, het Nu, de Ziel, de magische, moeiteloze en onvoorwaardelijk liefdevolle, doelbewuste stroom van het leven waar elke vorm deel van uitmaakt.

Natuurlijk, in essentie zijn we de belichaming van puur licht (energie). Het absolute bronbewustzijn waaruit een ongelimiteerd potentieel van vrij stromend bewustzijn (het leven) in een oneindigheid van vormen komt en gaat. We zijn de verlichting zelf, wellicht weet je en voel je dit in momenten, en toch zal de ervaring van je leven (vaak) heel anders aanvoelen. Dit komt omdat de realisatie nog niet volledig belichaamt is. We dragen allemaal nog stukken onverwerkte emoties, trauma's, beperkende overtuigingen, aannames, conditioneringen etc in ons lichaam waarmee we ons nog niet in waarheid en dus in onvoorwaardelijke liefde verhouden. Deze stukken op zichzelf zijn niet het probleem en staan de verlichting en de volledige belichaming nooit in de weg. De manier waarop we ons ertoe verhouden, de onwetendheid, de weerstand, de gehechtheid en dus de (on)bewuste identificatie die we voelen en geloven ten opzichte van deze stukken creëert de illusie en dus het lijden.

We zijn vergeten dat deze stukken juist de ingang zijn naar een verruimd bewustzijn. Omdat we het grotere geheel in momenten van onwetendheid uit het oog verloren zijn, zal het leven in verschillende situaties continu dezelfde ervaring creëren totdat jij, als aanwezigheid, die stukken transmuteert en dus je alchemistische potentieel en geboorterecht gebruikt. Energie wordt omgezet van een bepaalde trilling naar een (hogere) trilling. Zo ontwaak je jezelf, de mensen om je heen en de wereld. Uiteindelijk zal dit eindeloze proces van transmuteren nagenoeg moeiteloos en automatisch gaan, het zoeken naar dat wat je compleet maakt stopt. Je bent thuis. Het leven vervult zichzelf door jou heen en dit ervaar je in elk moment.

Het gesprek kost 65 euro en duurt circa 55 minuten. Laat geld echter nooit een belemmering zijn. Weet dat een korting tot de mogelijkheden behoort. Na het gesprek kan je het bedrag pinnen bij onze receptie.

2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ