Sijbrand Maal

Sijbrand Maal

Sijbrand zijn professionele levenspad is enigszins opmerkelijk. Het Nu is bereikt via een studie Sociale Geografie, een carrière bij Alex Beleggersbank en een leven als professioneel pokerspeler en ondernemer. In de wereld van de vorm kan je hem definiëren als mede-eigenaar van De Nieuwe Yogaschool, waar hij als spiritueel leraar verschillende lessen en workshops verzorgt.

Compleet voelde Sijbrand zich nooit, door een onderbuik gevoel van 'je er niet volledig bij horen voelen'. De energie achter dit gevoel vatte vlam op het moment dat hij met yoga in aanraking kwam. De vraag 'Wie of wat ben ik'? liet hem alle kanten van het ego zien om uiteindelijk te realiseren dat de 'ik', de Sijbrand, nooit meer is geweest dan een gedachte waarin geloofd werd: "Je kunt jezelf nooit vinden, in welke vorm, in welk concept dan ook."  

"Mijn eigen shit opruimen (dat wat het Zijn van de onuitputtelijke stroom van onvoorwaardelijke liefde en waarheid blokkeert) en anderen bij wie dezelfde wens bestaat begeleiden is mijn Dharma". Sijbrand gebruikt meditatie, Satsang, ademhalingstechnieken en studiegroepen met betrekking tot de Bhagavad Gita (gebaseerd op de lessen van zijn guru Sat Shree en zijn leraar Sri Atmananda) om de context te creëren waarbinnen jij jezelf kan realiseren.  

Sijbrand is door de jaren heen door vele meesters zoals oa Eckhart Tolle, Wim Hof (aka 'The Iceman'), Sri Mooji, Adyashanti, Sri Nisargadatta Maharaj, Sri Aurobindo, Pia en Sat Shree de weg gewezen. Als zijn lessen bij je resoneren dan kan het interessant voor je zijn om eens naar het werk van deze meesters te kijken.

Sijbrand geeft in de Johan Noorloos Teacher Training de workshops:

The Journey of Consciousness 
We zijn allemaal op reis richting volledig ontwaken. Dit wonderbaarlijke en op momenten zeer intense proces heeft een begin, een midden en een eind. "Aan de hand van mijn en jou proces bespreken we deze universele reis vanuit Ego naar de onvoorwaardelijke liefde en waarheid". 

Advaita Vedanta en Pranayama
In deze workshop staat de vraag: Wie of wat ben ik? centraal. Door middel van gesprekken en de ademhalingstechniek vanuit de Wim Hof Methode ontstaat de ruimte waarin Zelfrealisatie kan plaatsvinden.

 


Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

E-mail
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             08.00 - 22.00 uur
Dinsdag 08.15 - 22.00 uur
Woensdag         07.00 - 22.00 uur
Donderdag 08.15 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 17.30 uur
Zondag 08.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule