Mariken Hogenhout

Mariken Hogenhout
Mariken heeft een passie voor lesgeven. Toch besloot zij, na de IPABO te hebben afgerond, niet meteen te gaan lesgeven. Ze wilde haar talent op het gebied van marketing en evenement organisatie ontplooien. Als PR & Communicatiemanager voor een internationaal bedrijf heeft Mariken jarenlang veel gereisd binnen en buiten Europa. Door het vele stressvolle werk achter de computer kreeg zij onderrug klachten en RSI in haar schouder.

Na Mensendieck, manuele therapie en de chiropractor kwam yoga op haar pad. Vanaf dat moment ontwikkelde ze tijdens haar reizen haar eigen self practise. ‘Yoga heeft mij geleerd om bij mezelf naar binnen te gaan’, aldus Mariken, ‘en heeft me bewust gemaakt van mijn lichaam en geest.’

De balans was weer hersteld en deze kennis wilde ze delen. Mariken volgde haar Vinyasa teacher training op Bali en de Yin yoga teacher training in Nederland. Met enorme bevlogenheid stortte Mariken zich op het docentschap.

In haar yogalessen gaat Mariken op zoek naar innerlijke balans. Ze combineert de dynamiek van Yang met de stilte van Yin. Kenmerkend voor haar lessen is de aandacht voor houdingen die helpen om schouder en rugklachten te voorkomen zowel als aandacht voor mindful zelfonderzoek.


Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule