website

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

Contact email


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Achtweekse mindfulness training en stiltedag met Sabine van der Post

€ 295,00
29 oktober 2020 19:30 - 21:30 UUR
Inschrijven
Achtweekse mindfulness ...
€ 295,00
29 oktober 2020 19:30 - 21:30 UUR
Inschrijven
29 oktober 2020 19:30 - 21:30 UUR
€ 295,00
Inschrijven

Wat is mindfulness?
Bewustzijn in het moment zonder oordeel en de vaardigheid hier en nu bewust te reageren.
Het is zowel een staat van zijn als een bewuste beweging.

Wat levert een mindfulnesstraining je op?
Op de achtergrond van ieder moment in je leven vind je rust, creativiteit, vriendelijkheid en liefde. Leer steeds beter schakelen tussen je automatische gedrag op prikkels om je heen en ontspannen bewust zijn in het moment zonder oordeel. Train je brein om minder reactief op automatische gedachten te reageren, minder te piekeren, minder lang te blijven 'plakken' in stress of negativiteit.

Je traint een basishouding in te zetten gebaseerd op innerlijke rust, openheid, vriendelijkheid, wijsheid en een knipoog!

Mindfulnesstraining
Deze training is een basis mindfulnesstraining die internationaal faam draagt onder de noemer MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy). De oorsprong vindt zich in het Boeddhisme.

Sinds meer dan vijfendertig jaar wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van mindfulness op de mentale en fysieke gezondheid en kwaliteit van leven en werken. Deze mindfulness training wordt overal ter wereld in de achtweekse vorm gegeven; iedere acht weken één keer in de week een mindfulnesstraining in de vorm van een mindfulness groepssessie van twee uur. Meditatie is de techniek die gebruikt wordt in de mindfulnesstrainingen om deelnemers zelf de voordelen van de mindful approach te kunnen laten ervaren. Deze training is inclusief stiltedag (twv EU 35,-) welke ook voor mensen buiten de training beschikbaar is. 

Mediteren & Live meditaties | kadootje
De basis voor een mindful lifestyle vindt zich in meditatie. Omdat je je brein traint om niet continu in afleidingen mee te gaan. Bij deze training ontvang je een gratis live meditatie abonnement en kun je iedere werkdag van 06.30 - 07.00 uur een live meditatie volgen van Sabine ( via Zoom of facebook) of de meditatie later bekijken ( facebook only) Je kunt ook oefenen met andere meditaties via Insight timer dit zal iedere sessie worden besproken. Na je training zijn de meditaties ook mogelijk in losse abonnementsvorm zodat je ook na de training niet snel terug valt in oude patronen en de training borgt in je leven.

Over SabineSabine van der Post is oprichter van MO netwerk, Blancday en gecertificeerd Mindfulness trainer Categorie 1. Ze begeleidt met veel enthousiasme individuen en groepen op het pad van zelfrealisatie middels Mindfulness. Het is haar dharma/purpose om Bewustzijn, Mindfulness en Meditatie te normaliseren op een speelse en duurzame wijze.

“Mindfulness leert me om het leven in ieder moment te waarderen zoals het is. Om vanuit een open mind, een open hart en open 'will'  te leven. Mij te verwonderen over de schoonheid van het hier en nu en de uitglijers en uitdagingen iedere keer weer te omarmen met compassie en bewustzijn. Ik hoef niet vast te houden aan gedachten, stress, twijfel of pijn. Ik hoef mij er ook niet tegen te verzetten. Ik houd van het onderzoeken van de menselijke conditioneringen middels neurowetenschap en spirituele wegen van wijsheid en ik kom altijd weer uit bij het ervaren van de eenheid die ik ben; individu, ego EN het bewustzijn daarvan, een deel van alles dat leeft en continu in beweging is. Hier en nu. Ik realiseer mij dat het leven door mij heen beweegt. De meditatie technieken en mindfulnessleer geven mij dat inzicht, dat wil ik graag doorgeven. Het proces wat een ieder doormaakt in zijn of haar bewustwording heeft invloed op jezelf en onze maatschappij; peace in oneself is peace in the world!” - Sabine

Zorgverzekeraars vergoeden steeds vaker deze Mindfulnesstraining. Sabine heeft de certificering 1 via de VMBN en haar registratienummer is 20171097. Vraag bij je zorgverzekering of je deze training (deels) kunt declareren.

Schrijf je in en bel of mail Sabine voor de schriftelijke intake. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben kunnen we ook een telefonische/zoom afspraak maken  sabine@blancday.com - 06.34.22.69.72

Deze training wordt in het Nederlands gegeven.

Data: 29 okt, 5, 12, 19, 26, 29 nov, 3, 10, 17 dec (let op: 29 november is de stiltedag van 13.00 tot 17.30)
Tijden: 19.30 - 21.30 uur
Stiltedag: 29 november van 13.00 tot 17.30 > zie hier

*Voor een zakelijke inschrijving kan gemaild worden naar administratie@denieuweyogaschool.nl om een factuur te ontvangen voor het zakelijke bedrag van €550,-. Voor een inschrijving als ZZP'er kan gemaild worden naar administratie@denieuweyogaschool.nl om een factuur te ontvangen voor het bedrag van €350,-. Mocht je willen betalen in 2 termijnen, neem dan contact op met administratie@denieuweyogaschool.nl.

Offline