denieuweyogaschool.nl

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Advanced Study (50 hr): Meditatie

13 / 20 | € 635,25
09 maart 2020 09:00 - 17:30 UUR
Inschrijven
Advanced Study (50 hr):...
13 / 20 | € 635,25
09 maart 2020 09:00 - 17:30 UUR
Inschrijven
Tijn To...
les wordt gegeven doorTijn Touber
09 maart 2020 09:00 - 17:30 UUR
13 / 20 | € 635,25
Inschrijven

In samenwerking met De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam presenteren Tijn Touber en Binkie een vijfdaagse (50 uur) training in de kunst van meditatie.

 

Iedereen is welkom die behoefte heeft om zijn of haar meditatie te verdiepen en technieken te leren om dit met anderen te delen. Mensen die reeds een yoga-opleiding hebben gedaan kunnen deze verdieping-module gebruiken om een 50 uur certificaat te krijgen.

 

“The Art of Meditation” is ontwikkeld om meditatie te verweven in alles wat je doet. Niet alleen op een kussentje om de drukte te ontvluchten, maar tijdens alle handelingen in het leven. Zo wordt het een levenskunst, die je altijd en overal kunt toepassen. In deze week leren we vele technieken, oefenen we in verschillende situaties en krijg je tools om een meditatief bewustzijn te ervaren en uit te dragen.

 

Tijn geeft ruim dertig jaar les in meditatie en de kunst van verlichting en deelt zijn wijsheid graag met je. Zijn kennis komt van een mix van verschillende stijlen en wijsheid-tradities, geïnspireerd door zijn ontmoetingen met leraren van over de hele wereld. Hij is geen aanhanger van één bepaalde beweging of traditie, maar een verzamelaar van kennis en ervaring en heeft er een sport van gemaakt om oude - vaak complexe - wijsheden toegankelijk en eenvoudig te presenteren. Hij gaf les aan o.a. de Amsterdamse politie, de landmacht, drugdelinquenten Bijlmer Bajes en bezoekers van Low Lands. En schreef 8 boeken over meditatie en bewustzijn.

 

Zijn partner Binkie zal hem assisteren door de meditatie-oefeningen te integreren in rustige yogalessen (met name yin en restorative) en zal dit vertalen naar meditatie in beweging, zodat je op elk moment yoga (letterlijk: verbinding) kunt ervaren.

 

De inspiratie sessies, meditaties en yoga worden begeleid door live muziek van Tijn en Binkie, omdat muziek soms iets raakt waar woorden niet kunnen komen. De combinatie van de lesstof, oefeningen en muziek wordt als uniek en magisch ervaren.

 

Na vijftig uur:

  • heb je beschikking over een grote verscheidenheid aan meditatie-oefeningen
  • kun je meditaties in je lessen, lezingen of voordrachten integreren
  • ben je in staat om te mediteren met ogen open en onder alle omstandigheid
  • kun je meditatie omzetten in beweging
  •  ontvang je een syllabus met alle oefeningen en inzichten en MP3’s om je mind te trainen.

 

Aanbevolen literatuur: Spoedcursus Verlichting van Tijn Touber, waarin de eerste vier stappen in meditatie worden beschreven: klik hier

 

Gedurende de dag is er veel stilte om echt naar binnen te gaan. Optioneel is een detox lunch die je van tevoren kunt bestellen.

 

 

Enkele recensies:

 

De training is als een warm bad van liefde, wijsheid en inspiratie voor zelfbegeleiding en het begeleiden van anderen om vanuit heelheid je pad te kunnen volgen.” 

 

“Mijn meditatie practise is hierdoor enorm gevoed en helemaal opgefrist! Door deze wakkerheid te blijven voeden, ga ik zeker aan mijn toekomstige studenten sprankels kunnen meegeven.”

 

Sinds de teacher week heb ik steeds meer aandacht besteed aan de meditatie in mijn yogalessen die ik geef. Gedurende de tijd voel ik me steeds comfortabeler om de meditaties te verdiepen en te verlengen. Er valt nog super veel te ontdekken, leuk!!” 

Een harmonieuze heerlijke beleving met meditaties en ongelofelijk zuivere muziek. Geweldig!"

Na het voltooien van de training ontvang je een 50 uur certificaat. 

Voor registratie bij Yoga Alliance dien je  in het bezit te zijn van een certificaat. Tevens  vragen we de student om drie begeleide meditaties te geven en daarover een verslag te schrijven van maximaal 2 A-viertjes. (dit is optioneel)

Om in te schrijven, klik op 'direct inschrijven'. Voor vragen kun je een email sturen naar: teachertraining@denieuweyogaschool.nl

Wil je meerdere Advanced Studies combineren voor een 300 uurs Yoga Alliance certificaat? KLIK HIER > voor meer informatie.This study is held in Dutch.

Prijs: €525 ex. btw / € 635,25 incl. btw
Data: 9 maart t/m 13 maart 2020

Plek: Amsterdam, De Nieuwe YogaschoolSchedule:
Maandag: 09.00 -17.30 uur
Dinsdag: 09.00 -17.30 uur
Woensdag: 09.00 -17.30 uur
Donderdag: 09.00 -17.30 uur
Vrijdag: 09.00 -17.30 uur

Offline