Website

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

Contact email


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Meditatief concert met Tijn en Binkie: Time Bender Experience

€ 15,00
04 september 2020 20:00 - 21:30 UUR
Inschrijven
Meditatief concert met ...
€ 15,00
04 september 2020 20:00 - 21:30 UUR
Inschrijven
04 september 2020 20:00 - 21:30 UUR
€ 15,00
Inschrijven

Muzikant en meditatieleraar Tijn Touber geeft een nieuw meditatief concert gebaseerd op zijn nieuwste boek Time Bender.

Prikkelende beelden, opzienbarende onthullingen, nieuwe inzichten en prachtige songs. Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie Touber nemen je in anderhalf tot twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis en de uitdagingen van de huidige tijd.

Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen die van belang zijn om in tune te komen met de tijdgeest.

Tijn's nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal. Maar: er is ook werk aan de winkel. Laat je inspireren door Time Bender om je verborgen potentieel te ontsluiten. Laat Time Bender je meenemen tijdens deze magische voorstelling om je frequentie te verhogen, de innerlijke technologie van je hart te activeren, verstikkende patronen los te laten, je ziel-missie te gaan zien en de tijd in je voordeel te buigen. Ofwel: wordt een Time Bender en help jezelf en de mensheid naar een nieuwe fase te evolueren.  

Een concert dat je de weg wijst naar vrijheid en geluk, en alles wat je hoeft te doen is achterover zitten, je ogen sluiten en meereizen in dit avontuur.

Over Time Bender

Er was eens een man die zich alles herinnerde. Hij was er bij vanaf het begin, toen de Aarde haar eerste proefrondjes draaide. Hij was erbij toen onze voorvaderen haar de Levende Bibliotheek noemden, omdat vrijwel alle rassen, planten en diersoorten uit de Kosmos hier werden gezaaid. Hij was erbij toen de eerste prototypen van de mens werden ontwikkeld, de meest complete soort met DNA van zo ongeveer iedere sterrenfamilie.

Maar Time Bender was er ook bij toen de mens ontspoorde. Hij zag haar ondergang, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis. Hij zag hoe de mens haar grootsheid vergat, omlaag tuimelde in bewustzijn en uiteindelijk helemaal opnieuw moest beginnen. Nu is Time Bender teruggekeerd om ons te herinneren aan wie we werkelijk zijn en om ons te helpen de oorspronkelijke codes te activeren zodat we ons volledige potentieel kunnen 'aan' zetten.Datum
: Vrijdag 4 september 2020

Tijd: 20.00 - 21.30 uur
Plaats: De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam

Offline