Free sharing & satsang

Deze bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk. Het is een mogelijkheid om samen met Sijbrand dieper in te gaan op zaken die bij jou leven, op het gebied van spiritueel ontwaken.

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot Yoga, meditatie en spiritualiteit. De materiële wereld buiten ons verliest zijn kleur en geeft niet meer de vervulling die we zoeken. De aandacht richt zich meer naar binnen. We gaan op zoek naar ons zelf. We gaan op zoek naar betekenis, rust, genezing, liefde, vrijheid, god of de waarheid. Dit is een shift met gevolgen ten opzichte van het leven dat je leidt. Jij veranderd en soms begrijp je zelf, laat staan je omgeving, niet wat er gebeurd. De rups voelt zich aangetrokken of herkend zichzelf in de vlinder. Hij wil niks liever dan een vlinder zijn, maar weet niet dat hij een vlinder wordt op het moment dat hij in de cocon zit waarin alles wat hij kent veranderd. 

In de "Free Sharing & Satsang" kun je met Sijbrand in gesprek gaan waarbij hij je kan helpen om het proces waarin je zit in context te plaatsen. Als de rups begrijpt dat hij in een onvermijdelijk, evolutionair proces zit, kan hij zich wellicht meer ontspannen en overgeven wat het proces alleen maar versoepeld en 'who knows' buitengewoon leuk, plezierig en bijzonderder maakt. Er is ruimte om met elkaar in liefde en waarheid te kijken naar de onbewuste, onverwerkte structuren, patronen, conditioneringen, beperkende overtuigingen die we allemaal met ons meedragen. Tegelijkertijd zal Sijbrand altijd blijven wijzen naar datgene wat je in diepste essentie bent. 

Heb je behoefte aan een 1 op 1 gesprek met Sijbrand? Dat kan, hij geeft ook coaching gesprekken. Lees hier meer over coaching gesprekken.De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule