Workshops Het Inzicht, Wim Hof Ijsbad-training | De Nieuwe Yogaschool

Workshops Het Inzicht, Wim Hof IJsbad-training

Workshop het Inzicht met Johan Noorloos
Duur: 2,5 uur

Johan Noorloos is een groot deel van zijn leven op zoek geweest. Op zoek naar antwoorden, geluk en innerlijke rust. Tijdens zijn ontdekkingsreis liet hij zich inspireren door grote inspirators, filosofieën en religies. Hierdoor voelde hij zich gedreven om op zoek te gaan naar de essentie, de gemene deler van al het moois dat hij tegenkwam. En daarom schreef hij het boek: Het Inzicht: een krachtig vijfstappenplan dat je helpt je mooiste leven te leven.

Het Inzicht gaat allereerst over de stilte. Over durven stil te zijn. Wat kom je tegen in de stilte? Zijn er dingen uit het verleden die je dwars zitten? Maak je je zorgen over de toekomst? Als je jouw situatie volledig kunt accepteren zul je vrijheid ervaren in het nu. In het nu voel je wat er authentiek bij je past. Als je weet waar je authentiek naar verlangt, kun je het vormgeven, je kunt het visualiseren. Hoe wil jij dat jouw leven er bijvoorbeeld over een jaar uit ziet? En als je dan gevoeld hebt waar je authentiek naar verlangt, wat staat je dan in de weg als je je dromen wil realiseren?

Uiteindelijk zal blijken dat passie en talent hand in hand gaan. Als je weet waar je gelukkig van wordt, weet dan dat je daar ook goed in bent. Door je talenten te gebruiken en te leven, zul je behalve een meerwaarde zijn voor de wereld om je heen, anderen inspireren om hetzelfde te doen. Dat is: Het Inzicht.

Deze workshop is bedoelt om de deelnemers, deze vijf stappen zelf te laten ervaren.

Workshop Wim Hof Methode & IJsbadtraining met Sijbrand Maal
Duur: 4 uur

In deze workshop behandelt Sijbrand (gecertificeerd instructeur) de Wim Hof methode stap voor stap zodat jij begrijpt en voelt wat deze methode inhoudt.

Ook jij bent in staat om je autonome zenuwstelsel te bereiken en je immuunsysteem bewust te beïnvloeden. Ook jij bent in staat om grote stappen te zetten qua energie, geluk en gezondheid.

Wim Hof, en inmiddels velen met hem, beschouwen deze methode als de 'heilige graal' in de zoektocht naar geluk en gezondheid. Een simpele, maar briljante methode. Na de workshop ben jij in staat om zelfstandig de methode uit te voeren, dat is het doel.

wim hof methode

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met: mariken@denieuweyogaschool.nl

DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?