Weekend of Week retreats | De Nieuwe Yogaschool

Week of weekend retreats

op aanvraag | op maat | op locatie

Leef je mooiste leven met Johan Noorloos (weekend of week)

Bij dit retreat staat het thema “Leef je mooiste leven” centraal. Iedere dag wordt verbonden aan 1 van de vijf stappen uit Johan’s boek “Het Inzicht”. Zowel de dagelijkse ochtendflow-les als de middag yin-yogales, worden volgens deze 5 stappen opgebouwd. Johan neemt je een week lang mee op een fysieke, mentale en emotionele ontdekkingstocht. Op reis naar je mooiste leven.


De yoga zal bestaan uit een dynamische ochtendles en een meer reflectieve yin-les in de middag, soms ook gegeven door een extra gastdocent. Tijdens de ochtendyoga zul je ervaren hoe je met een flowles de energie in je lichaam voelt stromen, terwijl adem en beweging met elkaar in balans komen. In de yin-lessen ligt het tempo lager en de nadruk meer op het naar binnen keren en langer vasthouden van asana’s (houdingen). De lessen tijdens deze retreats zijn toegankelijk voor elk niveau.


Ontdek je ware zelf met Sijbrand Maal (weekend of week)

Bij dit retreat staat "het ontdekken van je ware zelf” centraal. Sijbrand neemt je mee op een reis naar binnen. We starten de dag met een meditatie, gevolgd door een energieke ademhalingssessie (Wim Hof Methode) en Vinyasa yoga. Aan het eind van de middag volgt een reflectieve Yin les. In de avond komen we samen voor meditatie en Satsang (samenkomen in waarheid). Koude training en ijsbad ervaring is optioneel.


Laat deze week een moment zijn waarin jij op een veilige en liefdevolle wijze de ruimte krijgt om 'je ware zelf' te ontdekken. Je ervaart de weerstanden in je lijf en ontdekt conditioneringen, die je gevangen houden in je hoofd. Ook de donkere kant die we allemaal belichamen zal aan het licht komen. De bereidheid om eerlijk en oprecht naar jezelf te durven kijken zal nodig zijn voor deze reis. Alleen dan zul je daadwerkelijk de onvoorwaardelijke liefde kunnen ervaren, dat wat je in essentie bent.

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met: mariken@denieuweyogaschool.nl

DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?