De Nieuwe Yogaschool

Maartje Goudswaard

Maartje  Goudswaard

Maartje is sinds 2006 arts. Zij heeft een brede expertise. Momenteel is zij werkzaam in de forensische geneeskunde (met speciale focus op mensenrechten en internationale aspecten), wat zij combineert met integrale gezondheidszorg en de opleiding en begeleiding van artsen.

Hiervoor heeft zij als tropenarts 5 jaar in Zuid Afrika gewerkt, waar zij in een klein ruraal ziekenhuis mensen behandelde voor uiteenlopende problemen; van bevallingen en keizersnedes, HIV, tuberculose, ondervoeding tot steekwonden en ander geweld.

Vanuit een sportachtergrond, zelf blessures te hebben meegemaakt en gewerkt te hebben in de orthopedie heeft zij zich daarnaast verdiept in het optimaal functioneren van het lichaam en bewegingsapparaat. Zo is ook yoga op haar pad gekomen. Ze heeft een yin yoga opleiding gevolgd en vele aanvullende workshops en retreats gedaan.

Zij geeft de workshops anatomie en fysiologie van het bewegingsapparaat en neurologie / stress en trauma. Hierbij ligt de focus op het begrijpen hoe het lichaam in elkaar zit en hoe yoga eraan kan bijdragen het optimaal te laten functioneren. Terug
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ