FAQ Heropening 

Click here  >> for the English FAQ


We zijn weer open! Wat dit precies betekent voor jouw huidige 10-rittenkaart of abonnement lees je hier in de FAQ.

Covid-19 en mijn yogales: Waar moet ik rekening mee houden voor ik een les kom volgen?

Om te zorgen dat we veilig samen komen in de school vragen we je rekening te houden met een aantal zaken. > In dit artikel vind je alles wat je moet weten voor je yogales op school. De belangrijkste punten zijn op een rijtje: 
  • Ben je ziek of ervaar je klachten, blijf dan nog even thuis en volg een lesje via de livestream!
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Neem een handdoek of kussensloop mee, als je gebruik wilt maken van de props (bolsters en blokken)
  • Neem je eigen thermosfles of drinkbeker mee als je water wil drinken. Wij hebben watertap in de woonkamer. 
  • Wees op tijd! Na 5 minuten voor de les vervalt je reservering en kun je helaas niet meer mee doen. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat je rustig de yogashala kan binnengaan.
  • Kom zoveel mogeljk omgekleed naar de les. Kan het echt niet anders? Dan mag je onze kleedkamer gebruiken. Ook onze kluisjes en wc's zijn open!
  • De lotusbloem op de vloer geeft aan waar je je matje kunt leggen. Schuif zoveel mogelijk naar voren toe aan en leg je matje tegen de lotusbloem. Zo zorgen we dat er altijd genoeg afstand is tussen jou en je medeyogi!
  • Just so you know: weet dat, als je de voorste drie matjes voor het podium gebruikt, je mogelijk deels in beeld bent voor de livestream. In de praktijk zien we vaak alleen de achterkant van je hand.

Zijn de lessen nog steeds terug te bekijken?

Zodra we weer open gaan zijn de lessen alleen live te volgen in de school of via de livestream. De lessen zijn daarna niet meer terug te bekijken. Omdat we dan weer een uitgebreid lesrooster hebben met 40 live en livestreamlessen kun je in plaats van een vooropgenomen les, een live yogales volgen op een moment dat het jou uitkomt.

Kan ik een gratis leskaartje gebruiken om een les te volgen
?

Wat leuk dat je nog in het bezit bent van een gratis leskaartje! Op dit moment zijn de gratis leskaartjes nog even niet te gebruiken, omdat lessen alleen per reservering toegankelijk zijn. Zo kunnen we alle contactgegevens van iedereen makkelijk bijhouden en zorgen we dat we veilig samen yoga kunnen beoefenen in de school. Met een gratis leskaartje kun je niet reserveren. Deze zullen dus pas weer bruikbaar zijn, zodra de maatregelen versoepelen.

Kan ik wat eten of drinken bij De Nieuwe Yogaschool?

Ons heerlijke huiskamercafé gaat stap voor stap verantwoord weer open. Voor of na je yogales kan je blijven hangen voor een vers kopje thee of een heerlijke kop koffie. Op warme dagen kan je ook genieten van een lekker gekoelde Cocoswater, ginger beer of Kombucha. Heb je lekkere trek? Goed nieuws! Onze bekende haverrepen en bananedbrood zijn weer te bestellen. 


 
Zijn de woonkamer en de tuin open?

Voor en na je les ben je van harte welkom om na te genieten in de woonkamer of in de zonnige binnentuin op 1,5 meter afstand! 

Worden er nog gratis meditatielessen aangeboden? 

Op dit moment bieden we geen gratis meditatielessen meer aan, aangezien we alleen gebruik maken van studio 1. Er vindt zo steeds maar 1 les tegelijk plaats met steeds een half uur pauze tussen de lessen. Zo kunnen we de bezoekersstroom het beste coördineren. Dat betekent ook dat de gratis meditatiesessies voorlopig nog niet zullen worden aangeboden.

Wat gebeurt er met mijn online abonnement?

Heb je een online abonnement? Dan willen we je allereerst heel erg bedanken voor je steun terwijl onze fysieke deuren gesloten waren! Het goede nieuws is dat we online lessen zullen blijven aanbieden, ook nadat we open gaan. Je kunt met een online abonnement dus online lessen blijven volgen, zolang je abonnement geldig is. Een maand na aanschaf loopt je online abonnement automatisch af. Als je ook fysieke lessen wilt volgen in de school kun je een losse les, 10-rittenkaart of onbeperkt doorlopend abonnement aanschaffen. Dat kan weer vanaf een week voor de heropening.

Ik wil liever mijn abonnement opzeggen, hoe werkt dat
?

Je abonnement opzeggen kan natuurlijk altijd. Stuur daarvoor een mail naar info@denieuweyogaschool.nl. Voor opzeggen gelden de normale Algemene Voorwaarden. Je hebt een kalendermaand opzegtermijn. Voor deze maand betaal je dus nog voor je lidmaatschap. Als je opzegt voor 1 juli loopt je abonnement dus af op 1 augustus. Je kunt dan gedurende de maand juli gebruik maken van fysieke lessen. Mochten we onverhoopt toch nog niet open kunnen in juli, dan heb je de keuze om een maandlang onbeperkt online lessen te volgen, of een maandlang fysieke lessen in de school vanaf het moment dat we daadwerkelijk weer open zijn. 

Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule