FAQ Heropening 

Click here  >> for the English FAQ

We gaan weer open! Op 1 juli is het zover, mits we een week van tevoren groen licht krijgen van de overheid. Wat dit precies betekent voor jouw huidige 10-rittenkaart of abonnement lees je hier in de FAQ. Ben je lid of heb je een 10-rittenkaart dan ontvang je binnenkort een mail van ons met alle informatie over de heropening en jouw abonnement of 10-rittenkaart. 

Wat betekent dat voor jouw abonnement of 10-rittenkaart en voor je huidige online abonnement?

Zoals je weet is jouw abonnement of 10-rittenkaart per 1 april bevroren. Als we 1 juli daadwerkelijk weer open mogen wordt jouw abonnement of 10-rittenkaart vanzelf weer ontdooit en geactiveerd. Daar hoef je dus niets voor te doen!

Onbeperkt doorlopend abonnement
Vanaf 1 juli wordt je abonnement weer geactiveerd en ga je weer betalen voor je abonnement. 

10-rittenkaarten & introductiekaarten
Voor 10-rittenkaarten en introductiekaarten geldt dat de tijd waarin je kaart bevroren was aan de looptijd van je kaart wordt vastgeplakt. Was je 10-rittenkaart bijvoorbeeld nog geldig t/m 31 april? Dan kun je vanaf 1 juli nog 31 dagen gebruik maken van je 10-rittenkaart!  Als je 10-rittenkaart al was afgelopen verschijnt er binnenkort in je account een aangepaste 10-rittenkaart. 

Jaarabonnementen
Voor jaarabonnementen geldt dat je abonnement wordt verlengd met de periode waarin deze bevroren was en dat je dus nog twee maanden langer kunt blijven yoga'en! 

Wat gebeurt er met mijn online abonnement?

Heb je een online abonnement? Dan willen we je allereerst heel erg bedanken voor je steun terwijl onze fysieke deuren gesloten waren! Het goede nieuws is dat we online lessen zullen blijven aanbieden, ook nadat we open gaan. Je kunt met een online abonnement dus online lessen blijven volgen, zolang je abonnement geldig is. Een maand na aanschaf loopt je online abonnement automatisch af. Als je ook fysieke lessen wilt volgen in de school kun je een losse les, 10-rittenkaart of onbeperkt doorlopend abonnement aanschaffen. Dat kan weer vanaf een week voor de heropening.

Welke lessen kan ik volgen met mijn onbeperkt doorlopend abonnement, 10-rittenkaart of jaarabonnement? 

Met een onbeperkt doorlopend abonnement, een 10-rittenkaart en jaarabonnement kun je vanaf 1 juli weer fysiek lessen volgen in de school. Ben je lid en heb je een onbeperkt doorlopend abonnement of jaarabonnement? Verrassing: dan kun je met hiermee ook gewoon online lessen blijven volgen. De online lessen zijn namelijk tijdelijk voor onze leden inbegrepen als bedankje voor je steun! 

Stel: jullie mogen van de regering 1 juli nog niet open. Wat betekent dit dan voor mijn abonnement of 10-rittenkaart? 


In dit geval blijft je (jaar)abonnement of 10-rittenkaart bevroren en zullen we niet incasseren voor de tijd die we dicht zijn voor je abonnement. Jaarabonnementen en 10-rittenkaarten worden verlengd met de tijd dat het abonnement of 10-rittenkaart bevroren is geweest. Je hoeft hier niets voor te doen.  

Vanaf wanneer kan ik een nieuw abonnement aanschaffen voor de heropening?

De online abonnementen zijn al beschikbaar op de website. Vanaf een week voor onze heropening kun je hier ook weer normale abonnementen en 10-rittenkaarten aanschaffen voor de fysieke lessen in de school.


Zullen de lessen nog steeds terug te bekijken zijn zodra jullie weer open gaan?

Zodra we weer open gaan zijn de lessen alleen live te volgen in de school of via de livestream. De lessen zijn daarna niet meer terug te bekijken. Omdat we dan weer een uitgebreid lesrooster hebben met 40 live en livestreamlessen kun je in plaats van een vooropgenomen les, een live yogales volgen op een moment dat het jou uitkomt.


Ik wil liever mijn abonnement opzeggen, hoe werkt dat?

Je abonnement opzeggen kan natuurlijk altijd. Stuur daarvoor een mail naar info@denieuweyogaschool.nl. Voor opzeggen gelden de normale Algemene Voorwaarden. Je hebt een kalendermaand opzegtermijn. Voor deze maand betaal je dus nog voor je lidmaatschap. Als je opzegt voor 1 juli loopt je abonnement dus af op 1 augustus. Je kunt dan gedurende de maand juli gebruik maken van fysieke lessen. Mochten we onverhoopt toch nog niet open kunnen in juli, dan heb je de keuze om een maandlang onbeperkt online lessen te volgen, of een maandlang fysieke lessen in de school vanaf het moment dat we daadwerkelijk weer open zijn. 

Ik wil mijn abonnement bevroren laten, is dat mogelijk?

Als je nog een abonnement bij ons had wordt dit 1 juli weer geactiveerd. Het is niet mogelijk het abonnement bevroren te laten. Als je voorlopig liever nog geen yoga volgt in de school of via de livestream is er natuurlijk wel de mogelijkheid je abonnement op te zeggen. Hoe dat werkt lees je bij de voorgaande vraag. 


Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

E-mail
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             08.00 - 22.00 uur
Dinsdag 08.15 - 22.00 uur
Woensdag         07.00 - 22.00 uur
Donderdag 08.15 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 17.30 uur
Zondag 08.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule