De Nieuwe Yogaschool

Loes Schrijvers

In 2008 koos Loes heel bewust voor de master ‘verandermanagement’ aan de Universiteit Utrecht. Toen al vond zij alles wat met positieve verandering te maken heeft fascinerend. Deze interesse in verandering – en dan vooral wat verandering vraagt en betekent voor ons als mens – bracht haar al snel via consultancy naar diverse rollen op het gebied van lerende organisaties, training & development, welzijn en leiderschap bij een grote multinational.

In haar rol als manager in leiderschapsontwikkeling werkt ze met veel liefde aan zowel het vergroten van diep inzicht in de ‘binnen wereld’ van leiders als mede de vaardigheden om grote veranderingen met succes te leiden. Daarnaast helpt ze iedereen in de organisatie, op elk niveau, de eigen Purpose te ontdekken, te delen en te leven. Door middel van training, coaching en advies draagt ze graag bij aan een gezondere, veiligere en betere werkplek.

Het concept Purpose – ook wel Ikigai, Dharma of Levensdoel genoemd– resoneert over de hele wereld. Loes heeft een paar jaar in Azië en in Zuid Amerikaanse hoofdsteden gewoond, en de grootste en fijnste ontdekking was dat ondanks alle mooie verschillen, we in de kern allemaal hetzelfde willen: liefde, veiligheid en betekenisgeving, ofwel Purpose.  

Na de opleidingen ‘Organisation Learning in Action’ aan de IMD business school in Singapore en de ‘Global Masterclass Learning & Development Leadership’, aan Nyrenrode en IE business school in Madrid, wist ze het zeker. Haar Purpose is ‘to ignite embodied and compassionate growth’ ofwel ‘het aanwakkeren van lichaamsbewuste, compassievolle groei’.  

Daarnaast heeft ze zowel de Vinyasa (200hr) als Yin (200hr) en Nidra (50hr) Yoga Teacher Trainingen bij De Nieuwe Yoga School afgerond, evenals een opleiding tot mindfulness trainer en een ICF geaccrediteerde Co Active Coach opleiding. Ook is ze geaccrediteerd in MSCEIT (Emotionele Intelligentie) en in drie verschillende KornFerry leiderschaps assessments.

In 2020 is ze haar eigen bedrijf gestart, voor het versterken van de verbinding tussen leiderschap in organisaties en de bewustzijnsleer uit de yoga wereld. Met een sterk geloof in persoonlijke groei, leren, reflectie, authenticiteit en compassie helpt ze anderen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken en zijn, zodat we kunnen werken en leven in een dieper verbonden, bewustere, duurzamere en mooie wereld.  


Terug
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ