De Nieuwe Yogaschool

Renate Sijm

Renate  Sijm
Alweer jaren geleden maakte Renate bij toeval kennis met yoga en ze viel als een blok! Wat haar raakte was de combinatie van fysieke inspanning, het ervaren van concentratie, innerlijke rust en balans. 'Ik voelde me completer en gelukkiger, ` aldus Renate.

Om dit met anderen te delen deed ze de yogadocenten opleidingen bij Yogateacher. Verder kreeg zij les van vooraanstaande Ashtanga Vinyasa yogadocenten. Ze geniet ervan haar kennis te blijven verdiepen. 'Ik wil de totaliteit van de ervaring overbrengen' aldus Renate, 'lichamelijke kracht en souplesse komen bij regelmatig oefenen bijna vanzelf. Belangrijker is dat je mentaal en emotioneel ook veranderingen ervaart. Door eenvoudigweg ruimte te nemen om jezelf te observeren kom je in contact met iets dat dieper ligt, een plek van rust en stilte.'

Meditatie door beweging. Je geniet meer van alles wat belangrijk voor je is. Dat je een krachtiger en soepeler lijf krijgt is mooi meegenomen. Ga op avontuur en ontdek wat de rijkdom aan yoga voor jou kan betekenen. Renate heet je van welkom in haar lessen!


Terug
DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?