De Nieuwe Yogaschool

Charlotte Simons

Charlotte Simons

Charlotte is in 2011 afgestudeerd als basisarts. Na haar afstuderen heeft zij kort in de psychiatrie en zeven jaar als militair arts voor Defensie gewerkt. 

Tijdens haar jaren bij Defensie heeft zij o.a. bij Johan Noorloos in 2012, 2013 en 2014 de vinyasa yoga-opleiding en twee yin yoga opleidingen gevolgd, om vervolgens les te geven aan militairen. Zij was onderdeel van de werkgroep die yoga een structurele plek heeft gegeven binnen defensie, waar inmiddels meer dan 100 yogadocenten zijn opgeleid.
Voor haar persoonlijk hebben de yin opleidingen grote betekenis gehad in haar leven, want via de yin yoga kwam zij in aanraking met de oosterse geneeskunde, wat haar interesse enorm heeft gewekt. 

Vervolgens is zij acupunctuur voor artsen gaan studeren. Haar ambitie was om de Oosterse en Westerse geneeskunde meer te integreren in de gezondheidszorg en inmiddels doet zij dit sinds vier jaar in haar eigen integrale praktijk. Yoga speelt nog steeds een grote rol in haar privé en werkende leven. Zij adviseert haar clienten regelmatig meditatie en/of yoga oefeningen, verzorgt yogalessen bij de Academy for integrative Medicine voor artsen én verzorgt ze met veel plezier asanatechniek, anatomie en fysiologie lessen in onze yin yoga teacher trainingen.  

 Terug
2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?