Online Yin Yogaopleiding

Online cursussen, trainingen en nu ook opleidingen van De Nieuwe Yogaschool volg je nu ook online, waar je ook bent. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Kijk op: denieuweyogaschoolonline.nl.

We zijn in drie woorden: trots, dankbaar en blij. Want eind 2020 gaan we de eerste Nederlandstalige online vinyasa yogaopleiding lanceren en begin 2021 zal ook de yin volgen. Zo kan je waar je ook bent meer leren over de basis van yoga en meditatie. Johan Noorloos heeft de online yogaoopleidingen – samen met onze topdocenten – samengesteld. Zowel de online Vinyasa als de Yin yogaopleiding is waardevol als je eigen lessen wilt vormgeven, maar ook als je op zoek bent naar verdieping in yoga en in jezelf. Klinkt als iets voor jou? 

Ja, houd me op de hoogte >


Vertrouw op je kracht

De online Yin yogaopleiding is waardevol voor iedereen. Van een beginner tot een ervaren yogi. Vertrouw op je eigen kracht, want je kan dit. Echt waar. En daar helpen we je graag bij. In 10 modules zal Johan Noorloos je – samen met ons team van topdocenten – álles vertellen, laten zien en ervaren over de basisbeginselen van yoga. Je krijgt onbeperkt toegang tot een schat aan video’s met inspirerende gesprekken, yogalessen, oefenvideo’s en verdiepende artikelen. Zo verdiep je jezelf stap voor stap en in je eigen tempo in iets dat je leven zal verrijken.
Online yoga opleiding johan noorloos
Online yoga opleiding johan noorloos

Verbinding met anderen en met jezelf

Je kan natuurlijk op ieder moment en overal aan de slag met je training. Maar je staat ook altijd in verbinding met de DNYS Online Community. Je krijgt namelijk toegang tot onze exclusieve Facebookgroep.

Wil je in verbinding staan, je ervaring delen en geïnspireerd raken zowel met als door mede-yogi’s?

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

Openingstijden

Maandag             8.00 - 22.00 uur
Dinsdag 8.15 - 22.00 uur
Woensdag         7.00 - 22.00 uur
Donderdag 8.15 - 22.00 uur
Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 17.30 uur
Zondag 8.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule