website

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

Contact email


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Upcoming: Tantra with Afke & Stef - 50 uur training

Upcoming: Tantra with A...

De training wordt gegeven door Stef Kroon en Afke Reijenga

Over Stef 
Stef beweegt zich nu ruim 8 jaar op het pad van tantra en is lid van het team van Wildtantra. Hij is jarenlang senior partner geweest van KPMG, is gecertificeerd MMS coach, heeft vele opleidingen bij Phoenix gedaan en heeft een praktijk als persoonlijke en zakelijke coach.

 
Over Afke
Afke begon in de jaren ’90 met het beoefenen van de Healing Tao onder begeleiding van Reinoud Eleveld. Daarin leerde ze met adem en energie te werken en ook met het jade ei, geen idee had ze toen dat dat later de basis zou vormen voor haar tantra pad. Het leven wat ze leidde in die tijd was glamoureus, ze werkte als fotomodel en actrice en reisde over de hele wereld samen met haar vriend die een bekende kunstenaar was. Haar longing voor meer diepte en echte verbinding groeide en zo begon ze met yoga. De yoga hielp haar om naar binnen te keren en haar ware zelf te observeren, na 10 jaar yoga was ze klaar om weer naar buiten te keren en Tantra heeft haar geholpen om het leven in zijn geheel te omarmen. (Haar grootste tantra school naast de Healing Tao is ISTA waar ze assisteert en ze is ook co-facilitator van de Awaken As Love training).

Safe space

Wees welkom bij deze Tantra training in Amsterdam, we zullen een 'safe space' creeëren en geen zorgen, er komt geen naaktheid bij kijken. Je zal ervaren hoe het is van je hoofd naar je hart en lichaam te bewegen. Het verbinden met je emoties, en het verbinden met jezelf op een dieper niveau van waaruit je ook met anderen kan verbinden. 

This training will be offered in Dutch (English spoken if needed).

Datum: coming soon
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: De Nieuwe Yogaschool
Prijs: 635,35
Voor wie: iedereen die geïntresseerd is in de wereld van Tantra (geen ervaring nodig)

Offline