website

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

Contact email


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Introductie in Tantra met Stef en Afke

€ 125,00
08 januari 2021 19:00 - 23:00 UUR
Inschrijven
Introductie in Tantra m...
€ 125,00
08 januari 2021 19:00 - 23:00 UUR
Inschrijven
08 januari 2021 19:00 - 23:00 UUR
€ 125,00
Inschrijven

De workshop wordt gegeven door Stef Kroon en Afke Reijenga
Deze avond is voor koppels die nieuwsgierig zijn naar de prachtige wereld van tantra en die nieuwe gebieden in de relatie willen ontdekken. Speciaal in deze tijd waarin we overlopen van drukte, prikkels en prestatiedrang, geeft tantra concrete handvaten om in het ‘hier en nu’ te zijn, uit het hoofd en in het lijf. En vooral om echter en dieper contact te maken met je geliefde én met jezelf. Je zult meer verbinding ervaren met het wezenlijke in jezelf en met je geliefde gaat het meer stromen. Wanneer maak je nog echt tijd voor elkaar om elkaar met volledige aandacht te voelen?

Wat gaan we doen?
Uit het grote aanbod van tantra hebben we de mooiste oefeningen voor jullie verzameld en gebundeld in een avond als een laagdrempelige, vrolijke kennismaking met de wereld van tantra. We gaan aan de slag met lichaamsbeweging en ademoefeningen, zittende meditaties, streling en massage en specifieke tantrische meditaties vanuit een eeuwenoude traditie. Je gaat zo vernieuwd hart contact maken met je partner, echt voelen en je kwetsbaar opstellen. Elkaar op een diep en ander niveau ontmoeten, je komt dichter bij elkaar, je cellen worden wakker, staan aan, energie komt terug en sleur vertrekt.

En...
De workshop is gericht op intimiteit en niet op seksualiteit, geschikt voor iedereen en niet naakt. Wees welkom met je vaste partner of een gelegenheidspartner, een reservering is voor 2 personen. Door Covid-19 zullen aanwijzingen verbaal worden gegeven.

Over Stef 
Stef beweegt zich nu ruim 8 jaar op het pad van tantra en is lid van het team van Wildtantra. Hij is jarenlang senior partner geweest van KPMG, is gecertificeerd MMS coach, heeft vele opleidingen bij Phoenix gedaan en heeft een praktijk als persoonlijke en zakelijke coach.

 


Over Afke
Afke begon in de jaren ’90 met het beoefenen van de Healing Tao onder begeleiding van Reinoud Eleveld. daarin leerde ze met adem en energie te werken en ook met het jade ei, geen idee had ze toen dat dat later de basis zou vormen voor haar tantra pad. Het leven wat ze leidde in die tijd was glamoureus, ze werkte als fotomodel en actrice en reisde over de hele wereld samen met haar vriend die een bekende kunstenaar was. Haar longing voor meer diepte en echte verbinding groeide en zo begon ze met yoga. De yoga hielp haar om naar binnen te keren en haar ware zelf te observeren, na 10 jaar yoga was ze klaar om weer naar buiten te keren en Tantra heeft haar geholpen om het leven in zijn geheel te omarmen. (Haar grootste tantra school naast de Healing Tao is ISTA waar ze assisteert en ze is ook co-facilitator van de Awaken As Love training).Safe space
Feel welcome to join our safe space! Due to Covid-19 regulations, cues from the teacher will only be conveyed verbally. We make sure it's well ventilated by keeping our windows open, so please take something warm with you! There could be a light breeze. Keep warm and stay mindfull! Namasté, Team De Nieuwe Yogaschool.

This workshop will be offered in Dutch (English spoken if needed).

Datum: Vrijdag 8 januari, 2021
Tijd: 19.00 tot 23.30
Locatie: De Nieuwe Yogaschool
Prijs: €125 per koppel
Level: All levels

Offline