website

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

Contact email


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Online cursus: De Bhagavad Gita studiegroep met Sijbrand en Mariken (deel 1)

€ 115,00
05 oktober 2020 20:00 - 21:30 UUR
Inschrijven
Online cursus: De Bhaga...
€ 115,00
05 oktober 2020 20:00 - 21:30 UUR
Inschrijven
Sijbran...
les wordt gegeven doorSijbrand Maal
05 oktober 2020 20:00 - 21:30 UUR
€ 115,00
Inschrijven

Op maandag 5 oktober starten Sijbrand en Mariken met een nieuwe Online Bhagavad Gita studiegroep. 

Mariken & Sijbrand zijn sinds 2008 een stel en hebben een dochter genaamd Lievia. Samen met Johan Noorloos zijn ze in 2013 De Nieuwe Yogaschool begonnen. "Het is prachtig om deze studiegroep samen te mogen begeleiden. Het ontwakingsproces is magisch maar het kent ook vele ups en downs die zeker een impact hebben op de relatie. We hebben samen veel meegemaakt op dit pad en we verweven die ervaring en kennis nu ook graag in onze lessen".

De Bhagavad Gita is een scripture waarin verslag wordt gedaan van een gesprek tussen Arjuna en Krishna. Dit heilige boek, ook wel de bijbel van de Yogi genoemd, kent veel verschillende uitgaves en vertalingen.

De Bhagavad Gita Revealed geschreven door Sat Shree (de leraar van Sijbrand & Mariken), is het uitgangspunt van deze Gita study. "De Bhagavad Gita onthullingen raken mij diep in mijn ziel. Het is wonderbaarlijk om te ervaren dat deze openbaring die 3500 jaar geleden werd opgeschreven mijn leven en het proces beschrijft waarin ik zit (en bewust of onbewust de hele mensheid). Als je weet wat er gebeurt, als je weet dat je in een proces van absolute transformatie zit die soms ongelooflijk intens is, dan is het makkelijker om te ontspannen, los en toe te laten. Je over te geven aan dat wat gebeurd, " aldus Sijbrand.

De Bhagavad Gita bestaat uit 18 hoofdstukken en is op te delen in 3 delen van 6 hoofdstukken. Deze studiegroep heeft betrekking op de eerste 6 hoofdstukken van de Bhagavad Gita Revealed. De 6 hoofdstukken behandelen we in 7 weken. De eerste bijeenkomst is een introductie en daarna behandelen we elke bijeenkomst een hoofstuk. Het beschrijft het proces van het zien en ervaren van je onwetendheid en lijden (het bewust worden van je ego) tot aan de realisatie van het Self, de zelfrealisatie.

Elke bijeenkomst behandelen we het hoofdstuk dat je bestudeerd hebt. 

Vergis je niet, deze weken zullen niet ongemerkt voorbij gaan. Er zal een proces op gang komen of worden versterkt. Een resonantie met de teaching is absoluut nodig. Dus zorg dat je minimaal 3 live of online lessen bij Sijbrand of Mariken hebt gevolgd, zodat je een beeld hebt van wat je kan verwachten.

De kosten bedragen 115,- euro en we ontmoeten elkaar zeven keer via Zoom met de hele groep. Daarnaast worden er small groups via Zoom ingepland (afhankelijk van het aantal deelnemers). Hier werken wij met kleine groepjes, zodat jij de tijd en ruimte hebt om je persoonlijk proces te delen. Deelname aan een small group is geen verplichting maar wel zeer waardevol.

De Bhagavad Gita Revealed by Sat Shree kan je als e-book bestellen bij Bol.com (deze schaf je dus zelf aan en is niet inclusief). Je kan hem ook hard copy bestellen maar er zit een wat langere levertijd op. 

Heb je al een keer deelgenomen aan de Gita Study groep en je wilt nogmaals meedoen*? Weet dat je meer dan welkom bent en dat dit zeker aan te raden is. De ervaring leert dat deze studie elke keer weer iets nieuws van je jezelf laat zien. Alsof je elke keer precies leest, hoort en ervaart wat er op dat moment voor je nodig is.

Time to wake up!

Enkele reviews:
"In de aanwezigheid van Sijbrand en de groep is het zoveel makkelijker om je oude gewoontes op te geven en om te voelen wat je in weze bent. In de Bhagavad Gita lees je door welke processen je gaat als je het spirituele pad bewandelt. Dat geeft grote inzichten, sturing en herkenning, waardoor het leven zoveel makkelijker en duidelijker is." - Alice

-

''De Bhagavad Gita groep heeft me enorm geholpen bij het proces van ontwaken. Het is heel fijn om, met behulp van de transcripties van Sat Shree, een mental awareness te creëren bij wat er energetisch gebeurt.

Elk woord geschreven door Sat Shree voelt als waar en als de weg naar Waarheid. Het samenzijn is intens krachtig, waar alles wat boven komt meteen in het licht wordt gezet.

Sijbrand is puur, recht vanuit het hart en een altijd vanuit Waarheid sprekende teacher, die spreekt in kwetsbaarheid en met humor. Elke week kijk ik enorm uit naar het samenzijn en voelt het als een blessing om hier bij te mogen zijn. Het heeft me thuis gebracht, terug bij mijn Ware Zelf.'' - Ellemarie

-

''In de Gita studiegroep vond ik een plek voor nieuwe stappen in mijn bewustwordingsproces. Niet eerder heb ik mensen gevonden die zo kraakhelder kunnen verwoorden wat er met je gebeurt op je reis naar meer (zelf)inzicht als Sat Shree en Sijbrand.
Het is net alsof ik op het juiste moment de juiste gidsen heb gevonden voor het ‘laatste stuk van de expeditie’. Waar ik dacht dat ik ‘er’ al was en goed snapte wat ik ben, wezen zij naar een top waar ik slechts een glimps van gezien had. Direct voelbaar als de hoogste waarheid. Samen gingen we op weg. Liefdevol en onverbiddelijk als nodig, zorgde Sijbrand ervoor dat we stappen zetten. Nu heb ik nog meer overzicht dan ik dacht dat mogelijk was. Het uitzicht reikt ver en belooft alles & niks tegelijk; waardoor ik me vrijer voel dan ooit.'' - Ernestine

This workshop is held in Dutch. 

Datum: Maandag 5, 12, 19, 26 oktober & 2, 9, 16 november 2020
Tijd: 20.00 - 21.30 uur

De 7 weekse cursus wordt gehouden via Zoom. Je ontvangt 2 dagen voor de startdatum van ons een mail met alle informatie over hoe Zoom te gebruiken.

* Heb je al een keer deelgenomen aan een Gita Study groep dan kan je weer meedoen voor 65 euro. Meld je aan via administratie@denieuweyogaschool.nl en je ontvangt dan een speciale factuur. 

Offline