denieuweyogaschool.nl

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

The Mother Study met Sijbrand en Mariken

17 / 25 | € 130,00
10 september 2019 20:30 - 22:00 UUR
Inschrijven
The Mother Study met Si...
17 / 25 | € 130,00
10 september 2019 20:30 - 22:00 UUR
Inschrijven
Sijbran...
les wordt gegeven doorSijbrand Maal
10 september 2019 20:30 - 22:00 UUR
17 / 25 | € 130,00
Inschrijven

In acht bijeenkomsten nemen Mariken en Sijbrand je mee op een mystieke reis door The Mother. Een 'klein' meesterwerk van Sri Aurobindo die het hart van de oprechte zoeker naar onvoorwaardelijke liefde en waarheid sneller laat kloppen. Het zal een intens avontuur zijn die samen beleeft gaat worden waarin veel ontmoet gaat worden. Tijdens elke bijeenkomst zal er een deel van het boek behandeld worden aan de hand van de Teachings van Sat Shree.

Sri Aurobindo zet snel de toon, op pagina 2 schrijft hij: "There must be a total and sincere surrender; there must be an exclusive self-opening to the divine Power; there must be a constant and integral choice of the Truth that is descending, a constant and integral rejection of the falsehood of the mental, vital and physical Powers and Appearances that still rule the earth-Nature....... "There must be in no part of the being, even the most external, anything that maks a reserve, anything that hides behind doubt, confusions and subterfuges (uitvluchten), anything that revolts or refuses". "If part of the being surrenders, but another part reserves itself, follows its own way or makes its own conditions, then each time that that happens, you are pushing the divine Grace away from you".

Sri Aurobindo en Sat Shree winden er absoluut geen doekjes om. In duidelijke taal wordt het proces beschreven wat leidt tot 'A divine life' waarbij de individu zijn persoonlijke wil vrijwillig en totaal overgeeft en uiteindelijk samensmelt met de Universele krachten die het leven beheersen.

Een resonantie met Sijbrand en Mariken, ervaring vanuit de Gita Study of interesse in het werk van Sat Shree of Sri Aurobindo is zeker verreist voor deelname. Deze studie zal het transformatieve ontwakingsproces echt in gang zetten of versnellen.

Mariken en Sijbrand zijn sinds 1998 een koppel en bewandelen samen al jaren, met de nodige ups and downs, het spirituele pad. Ze hebben beide in Sat Shree hun Sat Guru gevonden. Ze zijn beide eigenaar van De Nieuwe Yogaschool en geven daar ook verschillende lessen. Samen hebben ze een vijf jaar oude dochter, Lievia. Dit is de eerste keer dat ze samen voor een groep staan.

In de weken van de bijeenkomsten mag je gratis deelnemen aan de Silent Sitting en Satsang/Sharing die Sijbrand op dinsdagavond en Mariken op vrijdagavond geeft.

Als je de The Mother Study volgt kan het zeer complementair zijn om ook de Bhagavad Gita Study te volgen die Sijbrand in dezelfde periode geeft. Wil je meer informatie over de Bhagavad Gita Study die ook in september start > Klik hier

Verder is er de mogelijkheid om een coachinggesprek met Sijbrand Maal in te boeken. Een coachingsgesprek kan plaatsvinden op De Nieuwe Yogaschool of via de computer. Klik hier voor meer informatie.

Time to wake up!

Deze workshop is in het Nederlands. 

Datum: 10, 24 september & 8, 22 oktober & 12, 26 november & 10, 17 december 2019
Tijd: 20.30 - 22.00 uur

Club portal
X
Enable add to home screen
Install this webapp on your iPhone: tab share and then Add to homescreen
Offline