denieuweyogaschool.nl

Contactgegevens

Laurierstraat 109

1016 PL Amsterdam

info@denieuweyogaschool.nl


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. 853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Stiltedag mindfulness & heartfulness met Sabine van der Post

5 / 27 | € 30,00
29 juni 2019 12:30 - 17:00 UUR
Inschrijven
Stiltedag mindfulness &...
5 / 27 | € 30,00
29 juni 2019 12:30 - 17:00 UUR
Inschrijven
29 juni 2019 12:30 - 17:00 UUR
5 / 27 | € 30,00
Inschrijven

Wees van harte welkom voor een dag in stilte.

Een dag waarin we verschillende mindfulness meditaties afwisselen met contemplaties. In de stilte ruimte, rust en heelheid in jezelf ervaren en je hart openen voor acceptatie, dankbaarheid en vreugde.

Iedereen is welkom en als je de achtweekse mindfulnesstraining hebt gevolgd is deze dag een mooie verdieping en inspiratie om de eigen meditatie beoefening weer op te pakken of te intensiveren.

Over Sabine
Sabine van der Post is oprichter van MO netwerkBlancday en gecertificeerd Mindfulness trainer Categorie 1. Ze begeleidt met veel enthousiasme individuen en groepen op het pad van zelfrealisatie middels Mindfulness. Het is haar dharma/purpose om Bewustzijn, Mindfulness en Meditatie te normaliseren op een speelse en duurzame wijze. Middels MO brengt ze Mindfulness op de dagelijkse werkvloer. Sabine verbindt en begeleidt Mindfulness trainers die in Organisaties willen werken en Enthousiaste Mindful Ambassadeurs en Yogi's in Organisaties middels jaarprogramma's. Organisaties met succesvolle Mindful Business Cases worden een voorbeeld voor andere Organisaties en zo openen we ruimte met elkaar voor maatschappelijke verandering ten gunste van individu, maatschappij en aarde! 

Mindfulness leert me om het leven in ieder moment te waarderen zoals het is. Om vanuit een open mind, een open hart en open 'will'  te leven. Mij te verwonderen over de schoonheid van het hier en nu en de uitglijers en uitdagingen iedere keer weer te omarmen met compassie en bewustzijn. Ik hoef niet vast te houden aan gedachten, stress, twijfel of pijn. Ik hoef mij er ook niet tegen te verzetten. Ik houd van het onderzoeken van de menselijke conditioneringen middels neurowetenschap en spirituele wegen van wijsheid en ik kom altijd weer uit bij het ervaren van de eenheid die ik ben; individu, ego EN het bewustzijn daarvan, een deel van alles dat leeft en continu in beweging is. Hier en nu. Ik realiseer mij dat het leven door mij heen beweegt. De meditatie technieken en mindfulnessleer geven mij dat inzicht, dat wil ik graag doorgeven. Het proces wat een ieder doormaakt in zijn of haar bewustwording heeft invloed op jezelf en onze maatschappij; peace in oneself is peace in the world!” - Sabine

Deze training wordt gegeven in het Nederlands.


Datum: Zaterdag 29 juni 2019
Tijd: 12.30 - 17.00 uur

Club portal
X
Enable add to home screen
Install this webapp on your iPhone: tab share and then Add to homescreen
Offline