COVID-19 en jouw abonnement

Beste yogi,

De coronamaatregelen dwingen ons massaal om thuis te blijven. Een uitdagende en vooral ook onzekere tijd voor velen van ons. Maar de verplichte rust van meer aan huis zijn biedt ook een kans om dieper te ervaren wat ertoe doet en wie jij ten diepste bent of wilt zijn. Er is ruimte voor rust, reflectie en solidariteit.

Alle hartverwarmende berichten, mailtjes en posts die wij hebben mogen ontvangen, hebben ons heel veel goed gedaan. Samen komen we hier doorheen. Dank je wel. 

Omdat het na de persconferentie van afgelopen maandag nog niet duidelijk is hoe lang onze school dicht moet blijven hebben wij besloten om de lidmaatschappen tijdelijk te ‘bevriezen’ met ingang van 1 april. Zo creëren wij voor jou en alle andere studenten meer ruimte. Wat houdt dit precies in voor jou type lidmaatschap?

10-rittenkaart en een jaarabonnement:

De tijdsduur van je 10-rittenkaart / jaarabonnement wordt verlengd en gaat in zodra onze school weer opengaat. 

Onbeperkt maandabonnement: 

Voor de leden met een onbeperkt maandabonnement geldt dat de abonnementen per direct op ‘pauze’ worden gezet. We zullen pas abonnementsgelden incasseren als de deuren van onze school weer geopend zijn.

Hoe nu verder: yoga bij je thuis!

Tot die tijd bieden wij online livestream yogalessen aan via ons reguliere lesrooster en staan we graag met jullie in verbinding. Dus blijf vooral jullie thuis practices delen en zorg goed voor je gezondheid. Op deze pagina kan je alle informatie vinden over hoe je bij ons een livestream les kan volgen. Mocht je ons willen blijven ondersteunen in deze uitdagende tijd, dan wordt een donatie zeer gewaardeerd. Dit kan via de volgende betaallink:
Klik hier om te doneren


Meer informatie hierover komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Namasté,
Johan, Sijbrand & Mariken
Team De Nieuwe Yogaschool

COVID-19 en jouw abonnement

Terug
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ