Nieuws De Nieuwe Yogaschool | De Nieuwe Yogaschool

Samen delen, samen spelen!

Vanaf begin januari ’21 mag ik, Laurentia, samen met een prachtige groep mensen deelnemen aan het programma van Sijbrand & Mariken ‘samen spiritueel ontwaken’. Voor zes maanden gaan we, samen met elkaar, heel bewust het proces van spiritueel ontwaken aan. Zoals Sijbrand stelt: “deze intensiteit zorgt ervoor dat je continu en langdurig wordt blootgesteld aan de transformatieve kracht die ons van binnenuit transmuteert. Je gaat steeds meer begrijpen en voelen wat de 'purpose' van het leven is en dus wat de missie is die jij als individuele vorm te vervullen hebt ten dienste van jezelf en de mensen om je heen.”.

We zijn nu een kleine 5 weken verder, en voor nu kan ik alleen nog maar ‘voelen’ wat een blessing! De inzichten die ik mag ontvangen van hoe bijzonder het leven zich in tijd en ruimte ontvouwd is mij niet geheel onbekend. Door deelname aan deze groep worden deze inzichten voor mij versterkt: waardoor ik een diepere duik naar binnen mag nemen, waarin ik meer mag ontmoeten, om zo steeds meer vanuit waarheid, liefde, en vrijheid te leven.

Het feit, dat dit proces oneindig is geeft mij ruimte en rust! Ik hoef niets te overhaasten, alles is precies zoals hoe het universum het voor mij bedoeld heeft. En zo neem ik dat graag in ontvangst. In een eerder artikel wat ik voor De Nieuwe Yogaschool heb geschreven (Het proces van ontwaken) schreef ik ‘Spring in het diepe, wetende dat je dragen zal worden’. Dit is vanuit mijn eigen directe ervaringen zo waar, ik hoop dat dit ook voor jou de waarheid is, al dan niet wordt!

‘Voor nu kan ik alleen nog maar 'voelen', wat een blessing.’

Nu ik het schrijven weer heb opgepakt, voel ik een golf van liefde door mijn lichaam stromen, ditmaal zonder die ‘angst’. Ik neem een duik in liefdeswater. Ik dobber daar even, en mag de betekenis van het woord ‘delen’  vanuit een nieuw perspectief ontvangen. Wat is delen, toch een prachtig gegeven. Het gaat diep, het is prachtig, we doen het samen. Wat ik vanaf kind zijnde al bij mij draag ‘samen delen, samen spelen’. Heeft nu een hele nieuwe betekenis gekregen. Ik glimlach, niet alleen in mijn hart maar in iedere cel van mijn lichaam. Dankbaar dat ik dit mag ontvangen.

'We doen het samen.'


Het gegeven om voor De Nieuwe Yogaschool te mogen schrijven doe ik dan ook met alle liefde. Middels schrijven deel ik, en delen is wat ik het liefste doe. Daarom deel ik graag samen met jou deze reis. Delen voelt voor mij zo puur en oprecht, omdat ik niet alleen geef, niet alleen neem, maar - door het samen te brengen - deel. Ik voel dankbaarheid dat ik dit zo puur mag voelen, dat ik mezelf even het schrijven heb ontzegd is echt helemaal oké, omdat er nog iets uitgespeeld moest worden in tijd en ruimte. Ik ben dankbaar voor mezelf dat ik er de ruimte voor heb genomen. Wat Sijbrand veelal zegt is, zacht, zacht, zacht. En nu, nu voel ik me zo licht als een veertje,  ik mag voelen dat ik vanuit een pure frequentie deel, vanuit liefde en waarheid niet meer beladen met dat laagje angst.

Ja, het voelt dat ik mag surfen op zee, golven vol liefde in ontvangst mag nemen, de vrijheid! Zo nu en dan zal ik even een diepe duik nemen, in een plons liefdeswater. Waar ik vervolgens even mag dobberen, om de universele liefde te ontvangen, daar waar alles uitgespeeld mag worden in tijd en ruimte. Soms zal de weg daarnaar toe zwaarmoedig voelen, soms sereen, vredig, of als een vulkaan, een storm, welk label ik er ook aan mag geven. Ik vertrouw op het universum, op de prachtige mensen om mij heen. Vertrouwend dat ik op een wonderbaarlijke manier gedragen zal worden. Daar waar ik mag ontspannen: ik voel in mijn hart dat dit een onderdeel van een hoger plan is.

Bedankt dat ik mag delen, dat we samen mogen ontmoeten in liefde en waarheid..
Liefs,
Laurentia

Child of the Universe, the world is my playground

Over de auteur:
Het lievelingsboek van Laurentia Lucienna is de Bhagavad Gita en in het speciaal The Motherbook. Dagelijks geniet ze van mediteren, de natuur, en het leven in het hier en nu. Ze leeft samen met haar grote liefde & kitten in onze prachtige hoofdstad!Samen delen, samen spelen!

Terug
DNYS Café | 2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?