Nieuws De Nieuwe Yogaschool | De Nieuwe Yogaschool

Veilige luchtreiniging in onze studio's

Wist jij dat wij door middel van een professioneel luchtreinigingssysteem een schone lucht in onze school kunnen waarborgen? Deze systemen, ook wel Clean Air AOP technologie genoemd, zuivert de lucht in fracties van seconden en zet alle aanwezige micro-organismen om in zuurstof en waterstof. Op deze manier maken bacteriën, virussen en schimmels in de lucht geen kans. Ook wordt de overdracht van Covid-19 via de lucht voorkomen. Wel zo fijn om te weten natuurlijk!

Hoe werken de Clean Air AOP luchtreinigingsystemen?

De techniek

Tijd voor het technische verhaal. Wist jij dat de COVID-19 virusdeeltjes zo klein zijn, dat de meeste luchtreinigers deze niet zomaar kunnen filteren? Echter, de luchtbehandelingsapparatuur die wij gebruiken werkt op basis van de geavanceerde Photohydroionisation (AOP) technologie en zet de virusdeeltjes om in 'vriendelijke' oxidatoren. Met vriendelijk bedoelen we onschadelijk voor mens, dier en plant. Met de door de AOP cel geproduceerde oxidatoren bootsen we, in de natuur voorkomende, reinigingsprocessen na. De oxidatoren bewegen zich op eigen kracht door de ruimte (Brownian Motion) en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. Dit systeem heeft de eigenschap dat het, in de lucht aanwezige micro-organismen (bacteriën, virussen, schimmels), gassen en geuren in fracties van seconden oxideert en weer omzet in zuurstof en waterstof. 

Veilig yoga beoefenen in onze studio's

Door deze luchtreinigingssytemen, die we in studio 1, 2 én 3 hebben staan kunnen we veilig bij elkaar komen. Ze zijn uit het zicht, maar als je goed kijkt kun je ze in studio 1 op de balken onder de ramen spotten, en in studio 2 en 3 naast het podium. Deze luchtreinigingssystemen zijn professioneel getest (met oog op onze luchtstromen) en worden ook in ziekenhuizen gebruikt. Mocht je vragen hebben over onze luchtreiniging dan kan je altijd bij onze receptie terecht! Wie weet tot snel in onze school, wees welkom voor een fijne les.

Namasté,
Team De Nieuwe Yogaschool
Veilige luchtreiniging in onze studio's

Terug
DNYS Café | 2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?