Johan Noorloos Teacher Training

Leren lesgeven
Je kunt bij De Nieuwe Yogaschool niet alleen werken aan je eigen yogabeoefening, maar ook leren lesgeven. De School is de plek waar je, onder leiding van Johan Noorloos, één van de beste teacher trainingen van Nederland kunt volgen. Johan leidt al sinds 2008 mensen op tot yogaleraar en vanaf 2016 ook de Nederlandse militairen bij het Ministerie van Defensie!

Opleidingen
De Nieuwe Yogaschool biedt diverse opleidingen aan:
*  Pre teacher training (50 uur)
*  Vinyasa teacher training (200 uur)
*  Yin teacher training (200 uur)
*  Advanced studies (50 uur)

De opleidingen worden aangeboden op onze school in Amsterdam. Echter bieden we ook verschillende opleidingen aan in Rotterdam en Leeuwarden.
*  Centrum Djoj > Rotterdam
*  Club Yoga > Leeuwarden

Data, prijzen en kortingen
Benieuwd naar de data en prijzen van de teacher trainingen? Klik dan hier >
Yoga Alliance
Alle opleidingen zijn erkend door de Yoga Alliance. De verschillende teacher trainingen kunnen onderling gecombineerd worden tot een 500 Registered Yoga Teacher (RYT) registratie. RYT is het internationale keurmerk voor yogaleraren. Lees meer over het combineren van diploma's >

Specifieke vragen over een Teacher Training?
Bij de informatiebijeenkomsten die we organiseren legt Johan uit hoe de Vinyasa en Yin teacher trainingen zijn opgebouwd en is er alle gelegenheid om je eventuele vragen te stellen.

Data informatiebijeenkomsten

DNYS Amsterdam
woensdag 21 maart 19.00-20.30 uur
Club Yoga Leeuwarden
donderdag 5 april 19.00-20.30 
Club Djoj Rotterdam ntb
    
Je bent van harte welkom om bij één van deze bijeenkomsten aanwezig te zijn. Je kunt je aanmelden door te mailen naar teachertraining@denieuweyogaschool.nl met onderwerp: 'Aanmelding informatiebijeenkomst datum+locatie'.