Stiltedag mindfulness & heartfulness met Sabine van der Post

Wees van harte welkom voor een dag in stilte.

Een dag waarin we verschillende mindfulness meditaties afwisselen met contemplaties. In de stilte ruimte, rust en heelheid in jezelf ervaren en je hart openen voor acceptatie, dankbaarheid en vreugde.

Iedereen is welkom en als je de achtweekse mindfulnesstraining hebt gevolgd is deze dag een mooie verdieping en inspiratie om de eigen meditatie beoefening weer op te pakken of te intensiveren.

Over Sabine
Sabine van der Post is oprichter van BE-day en gecertificeerd Coach & Mindfulness trainer. Ze begeleidt met veel plezier zowel particuliere individuen en groepen als bedrijven, waaronder de Nationale Politie, Effectory, Amnesty, Grrrr, De Kompaszaal, huisartsen, bankiers, advocaten, kunstenaars, muzikanten en huismannen en vrouwen, pensionado's en vele anderen!

"Mindfulness leert me om het alledaagse leven te waarderen zoals het is. Om het leven en uitdagingen aan te gaan vanuit een wijs, vriendelijk perspectief. Ik hoef niet vast te houden aan gedachten, stress, twijfel of pijn. De meditatie technieken en mindfulnessleer geven mij dat inzicht, dat wil ik graag doorgeven!" - Sabine


Deze training wordt gegeven in het Nederlands.

Datum: Zaterdag 11 november
Tijd: 12.30 - 17.00 uur

Prijs: € 30,00