Kinderyoga technieken met helen purperhart

In deze module leer je hoe je verschillende kinderyoga technieken kunt toepassen in een yogales voor kinderen. We gaan o.a. aan de slag met de energizer, kinderyoga, kindermeditatie, ademspel en groepspelletjes kaarten van Helen Purperhart. Je leert hoe je ze kunt combineren zodat een yogaserie ontstaat in een bepaald thema. De kracht van het werken met de kaarten is dat je spelenderwijs leert door te doen, te ontdekken en te ervaren. Alle oefeningen helpen bij het sterker en flexibeler maken van het lichaam. Daarnaast wordt het zelfbewustzijn en het lichaamsbesef ontwikkeld, de concentratie vergroot en geeft het samenspelen heel veel plezier. Door de eenvoud en de speelsheid van de kaarten wordt je geprikkeld om je lijf, zintuigen en verbeelding te gebruiken. De oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen en volwassenen die in contact willen komen met hun innerlijk kind.

Over Helen Purperhart
De Kinderyoga Technieken wordt gegeven door Helen Purperhart. Helen is bekend door haar grote inzet en vernieuwende manier om kinderyoga gestalte te geven. Zij schrijft er boeken over en kaarten die in de kinderyoga gebruikt kunnen worden. 

Vanuit haar persoonlijke visie en de ervaringen die zij heeft opgedaan op het gebied van innerlijk kindwerk, heeft Helen haar eigen methode ontwikkeld die mensen uitnodigt en stimuleert om het kind in zichzelf te (her)ontdekken en meer ruimte te geven, om zo meer zichzelf te durven zijn. Dit geeft zij ook graag door in haar opleidingen die zijn voor iedereen die op een speelse manier yogatechnieken wil leren toepassen. De beste manier om kinderen te onderwijzen, is vanuit het contact met je eigen innerlijk kind. Helen's missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze kinderyoga in de samenleving te brengen.

Deze module is onderdeel van de 5 daagse Advanced study (50 hr) Kidsyoga met Helen Purperhart.

Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Data: Woendag 21 & donderdag 22 februari 2018
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Prijs: € 250,00

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

E-mail
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             08.00 - 22.00 uur
Dinsdag 08.15 - 22.00 uur
Woensdag         07.00 - 22.00 uur
Donderdag 08.15 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 17.30 uur
Zondag 08.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule