Intervisie kidsyoga met helen purperhart

Volg je de Kidsyoga Advanced Study? Dan ben je in de laatste fase van deze 50 uur studie beland. Op de intervisiedag gaan we met elkaar in gesprek over datgene waar je tegenaan kunt lopen tijdens je stage en het opstarten van je kinderyoga praktijk en het geven van je lessen. Er wordt besproken hoe je grenzen kunt stellen door het aanbrengen van structuur in je eigen gedrag en dat van de deelnemers. Daarnaast leer je hoe je deugden kunt inzetten in de les om meer rust en veiligheid in de groep te creeren. Tot slot presenteer je eindopdracht die je de afgelopen dagen hebt uitgewerkt. Het uitgangspunt daarbij is om elkaar te inspireren met nieuwe ideeën en opbouwende feedback.

Over Helen Purperhart
De intervisie wordt gegeven door Helen Purperhart. Helen is bekend door haar grote inzet en vernieuwende manier om kinderyoga gestalte te geven. Zij schrijft er boeken over en kaarten die in de kinderyoga gebruikt kunnen worden.

Vanuit haar persoonlijke visie en de ervaringen die zij heeft opgedaan op het gebied van innerlijk kindwerk, heeft Helen haar eigen methode ontwikkeld die mensen uitnodigt en stimuleert om het kind in zichzelf te (her)ontdekken en meer ruimte te geven, om zo meer zichzelf te durven zijn. Dit geeft zij ook graag door in haar opleidingen die zijn voor iedereen die op een speelse manier yogatechnieken wil leren toepassen. De beste manier om kinderen te onderwijzen, is vanuit het contact met je eigen innerlijk kind. Helen's missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze kinderyoga in de samenleving te brengen.

Deze module is onderdeel van de 5 daagse Advanced study (50 hr) Kidsyoga met Helen Purperhart.

Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.


Data:
 Vrijdag 23 februari 2018 
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Prijs: € 135,25

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

E-mail
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             08.00 - 22.00 uur
Dinsdag 08.15 - 22.00 uur
Woensdag         07.00 - 22.00 uur
Donderdag 08.15 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 17.30 uur
Zondag 08.00 - 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule